Konstraktin otac bio Slobin MINISTAR! Umetnica KRIJE svoje poreklo!

Autor:

Zabava

30.03.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji ministar informisanja u Vladi SRJ i član Socijalističke partije Srbije Slobodan Ignjatović otac je naše predstavnice na Pesmi Evrovizije Ane Đurić.

Konstraktin otac bio Slobin MINISTAR! Umetnica KRIJE svoje poreklo!

Foto: ATA Images

Konstrakta na Beoviziji

Otac umetnice Ane Đurić Konstrakte, koja će Srbiju predstavljati na Pesmi Evrovizije, Slobodan Ignjatović je nekadašnji ministar informisanja u Saveznoj vladi iz redova Socijalističke partije Srbije, otkriva Srpski telegraf. Slobodan Ignjatović je kratko obavljao pomenutu funkciju tokom devedesetih, u eri Slobodana Miloševića, a bio je novinar Ekspres politike (kasnije i urednik), TV Politike i direktor TV Beograd.

- Slobodan Ignjatović, nekadašnji savezni ministar informisanja (Vlada SRJ), kratko je bio na toj funkciji, i bivši urednik lista Politika ekspres, otac je pevačice Ane Đurić. Ignjatović je rodom iz sela Glibovac kod Velike Plane, a iako godinama živi u Beogradu, ceo kraj zna njega i njegovu porodicu. On je bio u SPS i mi ovde nemamo jednu ružnu reč da kažemo za njih - kaže izvor Republike iz pomenutog sela.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Konstraktin otac bio je ministar u vladi Slobodana Miloševića

Ove navode nam je potvrdila Snežana Vučetić, devojačko Ignjatović, Konstraktina rođaka iz sela Glibovac.

- Slobodan Ignjatović mi je stric, s Konstraktom sam se videla još kad smo bile deca. Oni nikad u Glibovcu i nisu živeli. Sve najbolje mogu da kažem za njih, ponosni smo na njen uspeh, ipak je naše gore list. Moj stric je bio ministar informisanja, ali ne sećam se tačno tog perioda, pa ne mogu da vam kažem ni koliko je bio na funkciji. Bio je u SPS - kaže Vučetićeva u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Konstrakta ćuti

Republika je u više navrata pokušala da dobije komentar i od Đurićeve, ali ona nije odgovarala na pozive. Poruke s konkretnim pitanjima je videla, ali nije želela da odgovori.

Socijalisti iz tog vremena se mahom ne sećaju Ignjatovića, a na internetu o njemu nema mnogo podataka.

- Slobodan Ignjatović, član CK posle Osme sednice, kada je otvoreno pretio neistomišljenicima. Specijalnost su mu veoma grubi komentari koji su najpre bili upereni na Anta Markovića, a ovog proleća na srpsku opoziciju. On je bio jedan od eksponiranijih u tzv. ekspresovoj školi - navodi se u jednom od tekstova iz tog doba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Mediji su 2008. pisali, pozivajući se na nezvanične izvore, da se ime Sobodana Ignjatovića pominjalo za mesto predsednika UO RTS.

 

Komentari (2)

Loading
joca

30.03.2022 20:44

Kakva vest, baš sam se naježio.

Lelica

29.04.2022 09:37

Bio je i direktor Osme beogradske gimnazije (današnje Treće).