ŠAMAR HRVATIMA: Rusu ne prija komšiluk, a u Beogradu mu je sve kao u Moskvi!

Autor:

Sport

17.04.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se uoči starta turnira.

ŠAMAR HRVATIMA: Rusu ne prija komšiluk, a u Beogradu mu je sve kao u Moskvi!

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov, sedmi reket sveta, izjavio je da se u Beogradu oseća fenomenalno, da mu prestonica Srbije više prija od boravka u Hrvatskoj, kao i da ga podseća na Moskvu.

Hrvatska je malo drugačija. Bio sam tamo preko leta i bio sam na mestima gde je more. Ne osećam se isto, u Moskvi, nemamo more. Ovde u Srbiji se osećam slično, grad je manji ali osećam se slično kao u Moskvi - naveo je Rubljov, koji je potom najavio nastup na Serbia Openu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fasciniran Beogradom - Rubljov

Voleo bih da dođem do finala. Mislim da to svi žele, to je normalno. Zbog toga teniseri dolaze na turnire, da bi pokušali da ih osvoje. Sada je nivo tenisera ujednačen. Vidimo iz turnira u turnir da momci sa nižim rankingom pobeđuju one sa visokim rankingom. Svi rade profesionalonije i nivo je sve veći i veći. Mođete da izgubite u bilo kom kolu. Neko ko je loše rangiran može da dođe do finala - istakao je Rubljov, koji je potom zaključio:

Biće teških mečeva, čak i prvi meč. Ima jako dobrih igrača. Novaku je favorit, ali mislim da i on želi da ide iz meča u meč i pokaže najbolje. Ako pobedi, biće zaista srećan, posebno zbog pauze, jer nije igrao neko vreme - jasan je ruski igrač.

Podsetimo, Serbia Open je na programu od 18. do 24. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading