ĐOKOVIĆ BACIO SRBIJU U TRANS: Ovo se čekalo!

Autor:

Sport

10.04.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Serbia opena Đorđe Đoković govorio je o predstojećem ATP turniru u Beogradu.

ĐOKOVIĆ BACIO SRBIJU U TRANS: Ovo se čekalo!

Foto: Starsport

Najmlađi brat Novaka Đokovića je u nedelju obišao terene i sa novinarima govorio o turniru.

Zadovoljan je organizacijom i pored problema sa vremenom.

- Nismo imali sreće sa vremenom, kasnimo dva, tri dana, biće sve gotovo u utorak ili sredu, ja sam želeo da sve bude gotovo pre sedam dana, ali sve će biti u redu, pošto igrači dolaze u sredu. Očekujemo da prvi dođe Dominik Tim jer on ne učestvuje na Mastersu u Monte Karlu. Jedva čekamo da dođe, da ga dočekamo i da ga uslikamo na centralnom terenu - rekao je i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stiže u Beograd... Dominik Tim

- Mislim da svaki ovakav turnir i svaki sportski događaj internacionalnog karaktera jeste važan za razvoj sporta i kulture i da se pošalje prava slika u svet. Da stavimo Beograd na svetsku mapu, da pokažemo kakvi smo domaćini i da je sve na svetskom nivou. Potrudićemo se da Beograd i Srbiju prikažemo dobro, kako bi prizvali što veći broj stranaca.

Talentovani srpski teniser Hamad Međedović dobiće specijalnu pozivnicu za učešće na turniru, ali on neće biti jedini.

- Specijalne pozivnice saopštićemo na dan žreba 16. aprila. Vajld karte ćemo dodeliti domaćim teniserima, polaznicima TC Novak, a nakon toga ako nemamo dalje kome da damo, onda ćemo videti da sa drugim turnirima i agencija napravimo razmene.

Svi se nadaju da će Beograd dobiti organizaciju ATP turnira iz serije 500.

- Nismo ništa morali da menjamo da bismo bili na najvišem nivou. Uložili smo ipak u sve, svuda smo se unapredili i želimo da napredujemo na teniskoj mapi. Mi smo sve uradili što je do nas, sada ostaje da budemo samo strpljivi - zaključio je Đorđe Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading