Emina Jahović je sa 18 godina doživela najveći GUBITAK! Pevačica je u majci nalazila UTEHU, dok je sa sestrom i bratom imala NARUŠEN ODNOS!

Autor:

Zabava

16.04.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović prerano je izgubila oca, a njegova smrt sve je promenila.

Emina Jahović je sa 18 godina doživela najveći GUBITAK! Pevačica je u majci nalazila UTEHU, dok je sa sestrom i bratom imala NARUŠEN ODNOS!

Foto: ATA Images

Pevačica Emina Jahović izgubila je oca sa svega 18 godina, a utehu je našla u majci Seniji i velikoj porodici koju ima. Emina je podelila na svom Instagram profilu fotografiju majke, a ono što su svi primetili jeste koliko pevačica liči na nju, te je sasvim jasno i na koga je nasledila lepotu.

- Majka kraljica - napisala je Emina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Pevačica je jednom prilikom ispričala kako je izgledalo njeno detinjstvo.

- U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tada tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji tada. Mirsad je morao da sazri pre, pa nikad nismo imali drugarski odnos. Sestra mi je nekako bila majka. Sa mamom sam zapravo imala mnogo bolji odnos, da mogu da joj se otvorim, da pričam o nekim ljubavnim problemima, sa sestrom ne. Sada, kad imamo sve troje decu, sad smo počeli da se družimo — rekla je Emina u jednoj emisiji.

Republika

Foto: ATA Images

Emina Jahović o porodici

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading