Lukasa ISPALILE kolege, uspeo da okupi samo STARLETE na koncertu: Od Cece, Pejovića i Matića ni traga, ni glasa! (FOTO)

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

16.04.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vuksanović održao koncert koji je danima promovisao, a od velikih imena sa estrade pojavila su se svega dva pevača - Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić, kao gosti iznenađenja!

Lukasa ISPALILE kolege, uspeo da okupi samo STARLETE na koncertu: Od Cece, Pejovića i Matića ni traga, ni glasa! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Folk pevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas održao je preksinoć koncert u Areni, a od svih javnih ličnosti s kojima decenijama sarađuje i tvrdi da je veliki prijatelj, među kojima najviše pominje Svetlanu Cecu Ražnatović, Acu Pejovića i Sašu Matića, niko ga nije podržao, osim starleta kao što su Seksi Sandra, Tamara Đurić, te Kija Kockar i Dušica Grabović, koje pokušavaju godinama da budu pevačice, kao i bivši rijaliti-učesnik Nenad Marinković Gastoz. Jedine stvarno poznate ličnosti na Lukasovom koncertu bile su voditeljka Pinka Jovana Jeremić i nekadašnji košarkaš Moka Slavnić.

 

Pored toga što mu se na sceni nisu pridružile velike estradne zvezde Ceca Ražnatović, Aco Pejović i Saša Matić, u koje se Lukas kune, za razliku od ranijih godina, izbegli su da se pojave i u VIP ložama. Izostanak brojnih pevača i ne treba da čudi ako se u obzir uzme činjenica da je Lukas nedavno gotovo sve javno isprozivao na svadbi sina Lazara, naglašavajući da ima samo tri prijatelja na estradi Cecu, Acu i Saleta, koji su ga, međutim, ovaj put takođe ispalili.

- Pozvao sam samo troje ljudi, došao je moj Sale, Ceca će doći malo kasnije, a Aco Pejović je sprečen iz opravdanih razloga. Za ostale me boli ku*ac - rekao je tada ničim izazvan iako je nekoliko dana pre toga pominjao i Draganu Mirković, s kojom je zajedno na svadbi želeo da otpeva mladencima duet "Sad i zauvek" za prvi ples, ali ona nije došla.

Republika

Foto: Republika.rs

Aca Lukas

 

S druge strane, s obzirom na to da je koncert u Areni bio u radni dan, tačnije u četvrtak, kad gotovo niko od pevača nema zakazane tezge, razlog ignorisanja kolega je malo verovatno bio poslovne prirode. Lukas se pak trudio da se ne primeti da je ignorisanje kolega uticalo na njega, pa je u jednom momentu majci posvetio pesmu "Polomiću čaše od kristala" Miroslava Ilića, koji mu je bio gost, kao i Vesna Zmijanac, te sin Lazar, koji je dočekao da s ocem stane rame uz rame na binu.

Ispalile ga i porodice pokojnih kolega kojima je posvetio pola koncerta

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Aca Lukas Amig šou

 

Lukas je otvorio koncert pesmom "Sunce ljubavi" Džeja Ramadanovskog, dok je jedan blok posvetio pokojnim kolegama Šabanu Šauliću, Sinanu Sakiću i Tomi Zdravkoviću. Interesantno je da ga niko ni od njihovih porodica nije podržao i prisustvovao Vuksanovićevom navodnom spektaklu bez poznatih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Samuilo

16.04.2022 16:42

Pa neka ih tuži sve ...ima šanse da ih dobije na sudu što nisu došli, kao što ima šanse da dobije ove što nisu glasali za njega, na Pesmi za Eurosong.