Danas će biti SAHRANJEN Bojan Lazarov: Glumac je izvršio SAMOUBISTVO, a ono što je ostavio iza sebe tera suze na oči! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.04.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je sahrana glumca Bojana Lazarova, pre nego što je izvršio samoubistvo, iza sebe je ostavio potresan trag!

Danas će biti SAHRANJEN Bojan Lazarov: Glumac je izvršio SAMOUBISTVO, a ono što je ostavio iza sebe tera suze na oči! (FOTO)

Foto: printscreen/pinktv

Poznati glumac Bojan Lazarov (50) skončao je svoj život, a domaća javnost bila je šokirala kada se saznalo da je on sebi oduzeo život. Glumac Bojan 09. aprila 2022. godine oduzeo je sebi život, tako što je skočio sa mosta na Adi.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojan Lazarovc

Sahrana je u subotu 16. aprila u 12, a izjave saučešća od 11.30 na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Bojan Lazarov je diplomirao glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bora Draškovića. Od 1996. godine igrao je u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je stalni član Malog pozorišta "Duško Radović" u Beogradu.

Kako je za Alo ispričao izvor blizak policiji, prolaznici su u ranim jutarnjim časovima pronašli njegov napušteni automobila na mostu na Adi, na kojem je bila zakačena poruka na šoferšajbni, nakon čega su alarmirali policiju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojan Lazarovc samoubistvo

 

- Sve se dogodilo oko pet sati ujutru, tada su prolaznici primetili da na mostu na Adi stoji sivi „opel“ sa upaljena sva četiri migavca. S obzirom da je to nesvakidašnja pojava, ljudi su se zaustavili jer su pomislili da je vozaču potrebna pomoć - objašnjavao je sled događaja izvor, i otkrio jezivi prizor na koji su prolaznici potom naišli.

- Kada su se približili automobilu, vozilo je bilo prazno. Svetla su bila upaljena, ali u autu nije bilo nikoga, ni vozača, ni putnika. To ih je zbunilo, sve do trenutka dok nisu primetili papir koji je bio zakačen za prednje brisače. Kada su sa šoferšajbne uzeli papir i pročitali ga, shvatili su da je u pitanju oproštajno pismo - ispričao je izvor stravične detalje kobnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading