BESTIDNO LAŽE! Ana Brnabić Krivokapiću: Da li Vas je barem malo sramota!?

Autor:

Vesti

16.04.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića.

BESTIDNO LAŽE! Ana Brnabić Krivokapiću: Da li Vas je barem malo sramota!?

Foto: printskrin

Prema njegovoj ranijoj izjavi Srbija je pokušala da uceni Crnu Goru obezbeđivanjem osnovnih životnih namirnica za ulazak Podgorice u inicijativu Otvoreni Balkan.

- Pitam profesora Krivokapića kako Vas nije sramota da tako bestidno lažete? Uzgred, kada vas je to Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju reč ucene u vezi sa hranom/robom iz Srbije? Pošto znam da nije, vraćam se na pitanje: da li vas je bar malo sramota? - napisala je Ana Brnabić na Tviteru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zdravko Krivokapić bestidno laže

Krivokapić je prethodno u intervjuu za RTCG rekao da je zvanična Srbija pokušala je da uceni Crnu Goru da li će im obezbediti osnovne životne namirnice u zavisnosti od toga hoće li biti deo Open Balkana ili neće. On je kazao da Otvoreni Balkan nije dobar za Crnu Goru.

"Moć je čudo, kad se osećate moćnim onda mislite da možete i drugima da postavljate uslove", rekao je Krivokapić u intervjuu RTCG odgovarajući na pitanje da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutnu krizu koristio u političke svrhe, a prenose Vijesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
Milan

16.04.2022 10:06

Veliki lažov veruje u svoje laži.

Ivana

16.04.2022 10:54

Naravno da ga nije sramota. Takvi ljudi žive od svojih laži jer za dela nisu sposobni.

Dara

16.04.2022 12:41

Najveći lažov Balkana.

Milica

16.04.2022 14:41

Krivokapiću bi najbolje bilo da je na vreme pristupio Otvorenom Balkanu , njegova zemlja bi sigurno bila u boljoj poziciji, a ne da optužuje druge !