Prvi dinar zaradio u NJIVI, roditeljima je u suzama poručio JEDNO: Ispovest našeg pevača tera suze na oči, svi su mu okrenuli leđa!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

16.04.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Molnar, poznatiji kao Goran Em za portal Republika.rs otkrio je sve detalje o detinjstvu.

Prvi dinar zaradio u NJIVI, roditeljima je u suzama poručio JEDNO: Ispovest našeg pevača tera suze na oči, svi su mu okrenuli leđa!

Foto: Instagram.com

Mladi pevač Goran Molnar, poznatiji kao Goran Em, iza sebe ima tešku životnu priču, koju je odlučio da podeli sa čitaocima portala Republika.rs. Goran je nedavno izbacio svoju novu pesmu, a za naš portal otkrio je sve o ne tako lakom detinjstvu i koliko mu je bilo teško da se izbori za parče hleba. Inače, Goran dolazi iz Novog Sada, gde aktivno nastupa, no kad je bio mali, nije mogao ni da sanja o ovakvom uspehu, iako je silno verovao u glamur i sjaj. 

Goran je kroz razgovor za Republika.rs otkrio detalje o svom odrastanju i odnosu sa roditeljima, koji nisu verovali u njega, a nailazio je i na loše komentare od starne ljudi koji su se bavili plesom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran EM ® (@goran__em)

 

- Uh, moj put je bio baš onako, ne kao i inače kad momci odluče ili devojke, da budu na estradi, snime pesme, ulože novac u spot i promociju, ja sam išao onim težim putem, gde sam sve sam morao da jurim, tražim, tako sam i počeo. Nisam imao podršku mojih, oni su ipak hteli nešto drugo za svog sina, okolina mi se smejala kada bi me čula da pevušim, a ja sam od malih nogu znao da ću biti pevač, prosto sam osetio to u sebi, tu želju - govori Goran za Republika.rs i dodaje:

- Jedino je baka verovala u mene, kao i svake bake, verovatno (smeh). Jednom sam krenuo na ples i tadašnja instruktorka mi je rekla da od mene neće biti ništa, da ja ne znam da pevam, to je mene toliko pogodilo, imao sam samo sedam godina, otrčao sam kući i plakao sam nekoliko sati. Posle sam izašao iz sobe i stao pred roditelje i rekao im da sam odlučio da budem pevač. Ja sam iz inata odlučio da ću postati pevač, jer sam hteo svima da pokažem koliko mogu i koliko vredim, to sam i pokazao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran EM ® (@goran__em)

 

Goran je pored pevanja završio i policijsku adakmediju, kao i pravni fakultet, te ističe da mu se te dve sfere često mešaju sa profesijom, ali da je on odlučio da ipak nadogradi svoju muzičku karijeru. 

- Završio sam pravni i policijsku akademiju, to me je zanimalo, ali nekako meni je muzika prva ljubav koja mi se desila i ja ne mogu bez nje. Ja po ceo dan pevam, čak i kada sam umoran, nije mi teško, nekako sve šta me muče, preko pevanja izbacim iz sebe - priča Goran i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran EM ® (@goran__em)

 

- Ja sam prvi dinar stekao u njivi, kada sam išao na selo da radim. Prvi telefon sam kupio od para koje sam zaradio kopajući na selu u njivi i tada sam shvatio da ja želim u životu da postignem nešto i da budem neko.

Inače, Goran je pre manje od dva meseca izbacio novu pesmu ,,Nula", koja je naišla na simpatije njegove publike, a za kraj razgovora ističe da ga uskoro čeka jedan veliki projekat, za koji je izdvoji mnogo truda, rada i novca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Role

17.04.2022 19:08

Što nekažeš da si iz Sivca,nego iz "Novog Sada",sramota te jel???