Goca Lazarević PREŽIVELA NASILJE: TUKAO ME JE SVAKOG DANA, nije se presvlačio 10 dana! Pevačica otvorila dušu o najtežem periodu u životu

Autor:

Zabava

16.04.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Goca Lazarević otkrila šokantne detalje iz svog detinjstva.

Goca Lazarević PREŽIVELA NASILJE: TUKAO ME JE SVAKOG DANA, nije se presvlačio 10 dana! Pevačica otvorila dušu o najtežem periodu u životu

Foto: printscreen/TV Happy

Goca Lazarević govorila je o najjtežem trenutku u životu kada je njena majka poginula, te je sa ocem i maćehom otišla da živi u Beograd.

Sve je počelo kada je došlo do stravične nesreće.

Foto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal

Goca Lazarević, folkerku otac tukao

- Mama nije mogla da izdrži bez nas, bila je mnogo tužna. Jedva je izmolila tatu da se vrate. U saobraćajnoj nesreći pri povratku je poginula. Nikada više je nisam videla. Uvek sam posle toga imala snove da se mama vraća. Decenijama sam je prizivala. To je bio proizvod moje mašte i prizivanja. Nekada sam je prepoznavala, a nekada ne. Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd - ispričala je Goca u emisiji "Glamur" i otkrila kako joj je bilo u Beogradu.

Foto: Instagram.com

Goca Lazarević život

Živela je sa maćehom i njihovim sinom jedincem.

- On je bio razmažen i svaki dan me je tukao. Nije voleo što sam tu. Jednom, kada me je ozbiljno udario, vratila sam mu. Tada mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla. Od tog momenta sam živela kod tetke Rade u jednoj čatmari - šokirala je Goca, koja se mnogo napatila dok se nije osamostalila.

Foto: printscreen/RTVPink

Goca Lazarević estradna umetnica

- Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana. Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, onu malu - ispričala je Goca u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading