Bivši makro PROGOVORIO: Evo ko su ELITNE PROSTITUTKE iz "Zadruge", nakon ovih saznanja ništa neće biti isto!

Autor:

Zabava

16.04.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Maksimović otkrio je neka imena devojaka koje se bave najstarijim zanatom.

Bivši makro PROGOVORIO: Evo ko su ELITNE PROSTITUTKE iz "Zadruge", nakon ovih saznanja ništa neće biti isto!

Foto: Republika

Bivši makro Mihailo Maksimović u svojoj Fejsbuk grupi pod imenom "Javna tajna by Mihailo Maksimović" izneo je detalje o učesnicama Zadruge, koje su se nalazile u njegovom katalogu.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mihailo Maksimović bivši makro

On je opisivao prostitutke koje su ulazile u rijalitije na osnovu fizičkog izgleda i karaktera.

Jednu učesnicu znate, ona je ulazila navodno kao gost, mislim da će vam biti očigledno ko je ova osoba, ja sam joj dao ime Darija, ona je najviše prozivala ostale devojke, vrlo glasno, da se bave najstarijim zanatom, svađala se sa devojkama, popularna je, starleta je i ima veze sa Amerikom - rekao je Mihailo, pa opisao sledeću devojku.

- Ljudi stalno nagađaju ko je "Divna" iz knjige, a evo rećiću vam, ja sam u knjizi rekao da je ona iz Vojvodine, a evo sad ću reći i iz kog grada, ona je iz Novog Sada - kaže Mihailo, a onda je ispričao priču o maloletnoj devojci koja je ušla u rijaliti.

- Malu "Janu" nisam hteo da primim da radi, jer je u tom momentu bila maloletna, ali kasnije kada je ona ušla u Zadrugu, sam video da je ta devojka po temperamentu ni kasnije nije mogla da sarađuje sa mnom. Ta devojka je inače, vitka, bila je jako mlada kada je ušla u Zadrugu, inače plava je i imala je jako jako burne svađe sa svima i sa svojim partnerima tamo. Bila je dosta u žiži javnosti zbog tog svog ponašanja - rekao je Maksimović u pomenutoj Fejsbuk grupi.

Republika

Foto: Instagram

Mihailo Maksimović otkrio je imena prostitutki

- Anja i Sara su takođe bile u "Velikoj kući" - Zadruzi. Otkriću vam da u imenima 'Anja' i 'Sara' postoji simbolika. Što se tiče Anje, ona je imala obline, prirodne obline, ona nije bila svadljiva, ima dvadeset i par godina. Vrlo je mala razlika između njenog pravog imena i ovog koje je stavljeno. Isto važi i za Saru. Sara je jako vitka devojka, jako mlada devojka, temperamentna i pravila je ekscese i vrlo, vrlo burne svađe je imala u Beloj kući, za razliku od Anje koja je temperamentom mnogo mirnija. Sara je bila crnka - šokirao je Mihailo opisivanjem zadrugarki.

Inače, Mihailo je opise devojaka davao i u knjizi koju je napisao "Mnoga lica Marije Magdalene".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading