NOVAK OČIMA NE VERUJE! Šta se ovo dešava...

Autor:

Sport

16.04.2022

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

NOVAK OČIMA NE VERUJE! Šta se ovo dešava...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Alehandro Davidovič Fokina nastavio je sa sjajnim igrama na mastersu u Monte Karlu, sjajni Španac je savladao Grigora Dimitrova 6:4, 6:7, 6:3 i plasirao se u finale gde čeka boljeg iz duela Cicipasa i Zvereva. 

Prvi set je apsolutno pripao Fokini, koji je brejk napravio u trećem gemu i to je bio ključni trenutak da taj deo igre reši u svoju korist.

U nastavku je viđena dosta izjednačenija borba, pošto su igrači razmenili po dva brejka, da bi drugi set otišao u taj brejk. Tamo je Bugarin bio skoncentrisaniji i duel je rešen u odlučujućem setu. 

 

 

Treći deo igre je doneo mnogo preokreta, prvo je Dimitrov poveo 2:0, imao sve u svojim rukama, Fokina se čak u tim trenucima požalio na povredu, sve je izgledalo da će Grigor biti taj koji će odneti pobedu. Međutim, kao i mnogo puta tokom ovog turnira Fokina se budi, osvaja pet gemova za redom i mirno privodi duel kraju. 

Španac će prvi put u karijeri igrati za trofej. Da podsetimo, Fokina je do finala savladao i Novaka Đokovića u prvom kolu turnira. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading