NOVAK SLOMLJEN! Đoković neutešan - moramo biti uz njega!

Autor:

Sport

13.04.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se prvi reket sveta.

NOVAK SLOMLJEN! Đoković neutešan - moramo biti uz njega!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Novak nije mogao da sakrije razočarenje nakn poraza u prvom kolu Monte Karla od Fokine:

- Nema tog 'ako'. Tako je kako je. Očigledno sam razočaran što sam izgubio meč na ovakav način. Ipak, neću stati ovde. Nastaviću da gradim formu za Rolan Garos. Znate, to je veliki cilj u sezoni na šljaci. I pre nekoliko dana znao sam da će mi trebati vremena da počnem da se osećam najbolje na šljaci. Istorijski, to je uvek bio slučaj. Nikada nisam igrao dobro na prvim turnirima na šljaci u sezoni, ali u redu je. To je što je. Moram d aprihvatim poraz i nastavim da radim- kaže Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Priznao je da je, kao i posle svakog poraza, razočaran.

- Naravno da sam razočaran. Niko ne voli da gubi. Svi smo profesionalni sportisti. To nam je posao. Izlazimo na teren i pokušavamo da pobedimo. Da, nije mi se dopalo to kako sam se fizički osećao u trećem setu. Ostao sam potpuno bez gasa. Nisam mogao da ostanem u razmeni sa njim. Ako ne možete da ostanete u reliju, ako ne osećate noge na šljaci, onda je nemoguća misija. Ne dopada mi se to, taj osećaj koji sam imao u trećem setu, ali vieću šta je. Idamo iz početka, nadam se boljem naredne nedelje u Beogradu- rekao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading