Belivukov koljač PODVODIO Aleksandru Nikolić: Zadrugarka BILA U VEZI SA VELJOM NEVOLJOM, zbog prostitucije ne može da uđe u TURSKU, a radila je u OVOJ ZEMLJI

Autor: Melina Gvero

Zabava

07.04.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se našla u centru skandala oko afere "Bujanovac", novi dokazi o bavljenu najstarijim zanatom aktuelne rijaliti-učesnice Aleksandre Nikolić digli dodatnu prašinu kad su je povezali s Veljinim saradnikom Dejanom Tešićem

Belivukov koljač PODVODIO Aleksandru Nikolić: Zadrugarka BILA U VEZI SA VELJOM NEVOLJOM, zbog prostitucije ne može da uđe u TURSKU, a radila je u OVOJ ZEMLJI

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ST/N. PANČIĆ

e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ST/N. PANČIĆ

Afera "Bujanovac", koja je obeležila prošlu sezonu "Zadruge", u koju su bile upletene rijaliti-učesnice, bila je samo uvertira neiscrpnoj temi o prostituciji, koja danima potresa region. Sada na površinu isplivavaju novi detalji o aktuelnoj učesnici "Zadruge 5" Aleksandri Nikolić, koja je, kako tvrdi Makedonka Katica Sekovska, bila u vezi s Veljom Nevoljom, a podvodio ju je njegov saradnik u prljavim poslovima Dejan Tešić.

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Aleksandra Nikolić rijaliti zvezda

Naime, Katica, koja je u lokalu u kome se sve odvijalo radila za šankom i bila očevidac mnogih situacija, za Republika.rs priča kako je upoznala aktuelnu zadrugarku.

- Aleksandra Nikolić je samo jedna od rijaliti-učesnica koje su se bavile prostitucijom još u Bujanovcu, odakle kreće cela priča. Aleks Nikolić ima zabranu da uđe u Tursku jer su je uhvatili da nelegalno radi kao prostitutka. Ona je bila devojka Velje Nevolje, a podvodio ju je Belivukov bliski saradnik Dejan Tešić - rekla je Katica, pa se prisetila Bujanovca, odakle je sve počelo.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Velja Nevolja kriminalac bio je u vezi sa Aleksandrom Nikolić

- Aleksandra je s još nekim devojkama, koje su takođe bile u rijalitiju, i ptice na grani znaju ko su one, počela da radi prvo u Bujanovcu kao animir-dama. Cure su tamo bile na usluzi bogatoj eliti i gastarbajterima koji su dolazili tu. Oni su te devojke mogli da iznajme, sve po dogovoru s gazdom, a oni s makroima, koji su bili zaduženi za devojke. Nudili su 20 evra dnevnicu devojkama i sve što piju gosti, plus procenti, pola ide gazdama, pola njima, posle su, naravno, te sume rasle, bilo je i skupocenih poklona, putovanja i ostalo - otkriva dalje Katica za Srpski telegraf, te opisuje kako je Aleksandra uživala u muškom društvu.

- Ona je uvek bila u društvu gde su bili ovi bogati s parama, nije bilo bitno da li su stari ili mladi, oženjeni ili slobodni. Volela je da radi jedan na jedan s muškarcem, ali je često radila i dva na jedan, najčešće su zajedno išle ona i Dunja, devojka koja je mnoge devojke uvela u posao još u Bujanovcu, koja je bila u vezi s bogatim Albancem. On je bio sa svim devojkama - zaključuje Sekovska.

Aleks bila najtraženija u Švajcarskoj

Sekovska je otkrila i mesta u Švajcarskoj gde su devojke koje su bile upletene u aferu "Bujanovac" otišle da rade, među kojima je najtraženija bila Aleksandra Nikolić.

Foto: printscreen rtv pink

Aleksandra Nikolić nekada je bila animir-dama

- Godine 2017, 2018. prešle smo iz Bujanovca u Švajcarsku. Radili smo u kafe-baru "Panorama" i "La Luna" u Sent Galenu kod Kendija. To su bila poznata mesta, za koja se znalo kako funkcionišu po pitanju devojaka. Gazde i makroi su ugovarali posao, na devojkama je bilo samo da rade šta im se kaže. Aleksandra je najviše radila, najviše je bila tražena baš u Švajcarskoj - otkriva Katica.

Nikolićka dobila 7.000 evra za šest dana na jahti

Makedonka Katica Sekovska je potvrdila priču koja se provlačila u "Zadruzi 4" da je Aleksandra Nikolić bila plaćena 7.000 evra za šest dana na jahti jednog tajkuna u Dubrovniku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić išla je i na jahtu

- Da, to je istina, postoje i fotke s te jahte. Bila je Aleks s još nekoliko devojaka. Bio im je plaćen put u oba smera, plus 7.000 evra za šest dana. Došle su kombijem organizovanim iz Beograda. Unajmio ih je bogati tajkun koji je bio s njima na jahti, to je bilo šest dana sodome i gomore - rekla je Sekovska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading