TRAŽI SVE DO POSLEDNJEG DINARA: Savo Milošević TUŽIO bivši klub za OGROMNE pare!

Autor:

Sport

07.04.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želi ništa da oprosti.

TRAŽI SVE DO POSLEDNJEG DINARA: Savo Milošević TUŽIO bivši klub za OGROMNE pare!

Foto: Starsport

Savo Milošević

Legenda srpskog fudbala Savo Milošević tužio je bivši klub - ljubljanksu Olimpiju.

Nekadašnji trener Partizana je na klupi slovenačkog tima proveo četiri meseca u toku prošle godine, a sada je odlučio da preko suda traži 400.000 evra.

Bivši vlasnik Olimpije Milan Mandarić je potvrdio ovu informaciju.

Dogovorili smo se da dovedemo njihovog trenera i da ode Milošević. Međutim, nisu imali osnova da potpišu ugovor sa novim trenerom. Otišao sam u SAD i za to vreme je kontaktiran preko advokata da im pošalje dozvolu da razgovaraju sa Miloševićem i da ga otpuste. Nisu uopšte razgovarali sa njim, samo su mu rekli da ne treba da dolazi na trening jer imaju novog trenera - rekao je Mandarić za "Nogomaniju".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Savo Milošević

Jasno je da će Milošević dobiti to što traži, ali jedino se ne zna da li će morati da ga isplati Mandarić koji ga je doveo i potpisao sa njim vredan ugovor ili aktuelna uprava.

Podsetimo, uprava na čelu sa nemačkim preduzetnikom Adamom Delijusom je odmah po dolasku smenila Miloševića i na njegovo mesto je postavila Dina Skendera, pa Mandarić smatra da nije na njemu da isplaćuje nekadašnjeg trenera Partizana.

Sada su to preneli na mene. Milošević je tužio klub. Znate da sam otpustio dosta trenera, ali žao mi je samo Igora Bišćana. Razgovarao sam sa njim i danas smo prijatelji - poručio je Mandarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading