Bolna ispovest Ljiljane Stjepanović: Glumica progovorila o BOLNOM RAZVODU, godinama je bila UGNJETAVANA, a sada je istina otkrivena! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Stjepanović otkrila je istinu o njenom braku!

Bolna ispovest Ljiljane Stjepanović: Glumica progovorila o BOLNOM RAZVODU, godinama je bila UGNJETAVANA, a sada je istina otkrivena! (FOTO)

Foto: ATA Images

 

Poznata srpska glumica Ljiljana Stjepanović nakon bolnog i mučnog razvoda progovorila je o detaljima, o kojima je ćutala sve ove godine. Naime, Ljiljana je u svojoj ispovesti otkrila zbog čega joj muškarac više nije potreban, kao i šta je naučila kroz ovaj bolan period. 

Podsetimo, Ljiljana je imala samo šest godina braka, a nakon što je došlo do razvoda ostala samohrana majka sa dva sina Igora i Vlastimira. O razlazu od bivšeg i već sada pokojnog supruga Bojana Repića Ljilja je svojevremno govorila.

Republika

Foto: ATA Images

Biljana Stjepanović glumica

 

– Bili smo dva različita sveta. Imala sam svega 27 godina. Nije mogao da podnese moj posao zbog ljubomore. Bio je službenik, nije me podržavao i shvatao neke stvari, tako da smo nažalost otišli u raskorak. Mislim da je porodica važna i to mi je strašno nedostajalo u životu jer sam morala sama da se borim, ali takva mi je sudbina. Na sreću, izgurala sam. Nisam razmišljala o tome šta ljudi kažu što sam raspuštenica. Oduvek sam bila borac, a deca su bila uz mene, pa se nisam obazirala na tuđa mišljenja. Moji najbliži znali su razloge zašto se moj brak raspao i nisam osećala potrebu da se bilo kome pravdam – rekla je tada glumica Ljiljana Stjepanović pa dodala zašto je godinama kasnije ostala sama.

Republika

Foto: ATA Images

Biljana Stjepanović razvod

 

 Naravno da želite da volite, naslonite glavu na nečije rame, podelite brige s nekim. Imala sam zapravo jednu dugu vezu, ali nisam htela ponovo da se udajem jer sam se plašila da bi moja deca mogla da mu predstavljaju teret i nisam bila sigurna u njegovu ljubav prema Igoru i Vlastimiru. U ovim godinama već prija mi samoća, sinovi su odrasli, a ja sam konačno svoja i mogu na pravi način da se posvetim sebi i poslu. Imam kreativne trenutke u svojoj samoći, mnogo pišem i to mi prija. Za sada se dobro snalazim i ne smeta mi što nemam muškarca uz sebe – zaključila je Ljilja, prenosi Svet.

Razvod Ljiljane Stjepanović potpuno je promenio glumicu. Uprkos promenama nastavila je da veruje u brak i srećna je što su njeni naslednici našli supruge za primer. Za sebe kaže da je dobra svekrva i još bolja bakatri unuke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Djina

06.04.2022 09:43

Poanta je?

Diadora

06.04.2022 19:03

Biljana ili Ljiljana? Dragutinović ili Stjepanović