Joksimović pokazao DOKAZ o RAZVODU: Sada je sve jasno kao dan, posle TEŠKOG perioda, konačno je KRAJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Joksimović pokazao je jasno sve o pričama o razvodu!

Joksimović pokazao DOKAZ o RAZVODU: Sada je sve jasno kao dan, posle TEŠKOG perioda, konačno je KRAJ! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Glumac Saša Joksimović nedavno je proslavio rođendan svog sina Ilije Joksimovića, koji je napunio 13 godina. Saša je na Instagram profilu podelio fotografiju svog naslednika i time potvrdili da su ponovo na okupu. 

Republika

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official

Saša Joksimović sa suprugom

 

- Najlepši i najbolji sine, srećan trinaesti rođos - napisao je prvo glumac, uz fotografiju naslednika koji pozira sa kućnim ljubimcem u rukama, pokraj čokoladne torte sa rednim brojem 13, a isto je potom učinila i njegova izabranica.

 

 

Inače, pre nekoliko meseci se pojavila vest da su se Nevena i Saša rastali, odnosno da su pred razvodom, a sada je ovom objavom sve jasno. Taman kada su svi pomislili da je samo pitanje trenutka kada će bračni par i zakonski okončati odnos, odlučili su da se pomire, a i ta informacija potekla je od dramskog umetnika.

 

 

Sašim sin koji likom i karakterom podseća na oca, jedan je od razloga što su bračni partneri odlučili da nesuglasice ostave po strani i nastave zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading