PRLJAV VEŠ porodice Đogani isplivao na videlo, otkrivene NAJMRAČNIJE tajne: Gagi razvezao jezik i priznao sve o ĆERKAMA Luni i Nini! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani otkrio je sve najmračnije detalj o životu!

PRLJAV VEŠ porodice Đogani isplivao na videlo, otkrivene NAJMRAČNIJE tajne: Gagi razvezao jezik i priznao sve o ĆERKAMA Luni i Nini! (FOTO)

Foto: E-stok

E-stok

Jedna od poznatijih porodica u Srbiji, ali i u regionu svakako da su Đoganijevi! Imali smo priliku da ih pratimo kroz rijaliti ,,Zadruga", ali i van ovog TV formata su bili istaknuti u medijima, što zbog skandala, ali i zbog njihovih karijera. Nina Đogani, sestra Lune Đogani, sa ocem Gagijem Đoganijem prvi put su otvoreno izneli sve tajne njihovih odnosa. 

Gagi je istakao da se njegov odnos sa Ninon i Lunom potpuno razlikuje, ali da se prema obe postavlja kao prijatelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani)

 

- Nina je bila dosta neposlušnija od Lune. Nemirna je i hiperaktivna. Stalno smo se jurili po stanu, vozila je, čak, i rolere po kući. Često sam je snimao i sada se zajedno smejemo uz te snimke - rekao je Gagi.

Sa mlađom ćerkom priča o svemu, a neretko posluša i njen savet. Smatra da je blag roditelj i da nema potrebe da bude strog, jer je Nina zaista dobra i disciplinovana. Ona se, takođe, složila, da između njih ima puno poverenja.

- Imamo veoma otvoren odnos, ne plašim se nikada ništa da bi kažem. Nekada me savetuje, nekada me kritikuje. I on mene često pita za mišljenje. Jedno drugom smo podrška u svemu do kraja života - naglašava Nina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani)

 

Kada provode vreme zajedno, obično je tu puno smeha, igre, ali pomalo i ogovaranja.

- Volim nekada da odgovaram i lupam gluposti. Kada uđem kod tate u auto, samo tako krenem da pričam. On me samo sasluša, jer ne voli uopšte da se bavi tim stvarima - kaže Đoganijeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nina_djoganii

 

Ne svađaju se često, ali kada se to desi, potrebno je, ipak, nekoliko sati da se pomire. Retko se desi da Nina pribegne belim lažima.

- Ne svađamo se često, samo me ponekad iznervira sa nekom nebitnim stvarima. Nikada me nije ozbiljno lagala, jedino kada je u taksiju, a kaže mi da je u autobusu. Tvrdoglava je i često bude ljuta po nekoliko sati, dok je Luna skroz drugačija. Sa njom se pomirim posle 15 minuta, a sa Ninom to traje malo duže - objašnjava kroz smeh denser.

Ono što im je posebno zajedničko je ljubav prema plesu.

- Uvideo sam još kad je bila veoma mala da ima talentat za ples. U poslednje vreme posvetila se sportu, ali se nadam da će se vratiti igri. Ima želju da se bavi time i pevanjem, ali prvo da završi školu, pa ćemo videti - zaključuje Gagi Đogani.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading