GRADSKI ODBOR POKRETA SOCIJALISTA NOVI SAD ODGOVORIO BORISLAVU NOVAKOVIĆU: Danas nema nerešenih zločina, niko nije jači od DRŽAVE!

Autor:

Vesti

05.04.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđeni, dokazani kriminalci kakav je Borislav Novaković ne mogu da drže lekcije onima koji čuvaju zakon i red.

GRADSKI ODBOR POKRETA SOCIJALISTA NOVI SAD ODGOVORIO BORISLAVU NOVAKOVIĆU:  Danas nema nerešenih zločina, niko nije jači od DRŽAVE!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Za razliku od vremena u kome su u Novom Sadu harali Bata Butorović i Opačić i ostale bande u direktnoj vezi sa Demokratskom strankom i Borom Novakovićem, u Novom Sadu danas nema nerešenih zločina, niti kriminalaca koji su jači od drzave.


- Naš Novi Sad vodi gradonačelnik Miloš Vučević, pošten, ugledan čovek, a to se za Boru Novakovića nikada nije moglo reći - odgovorio je Gradski odbor Pokreta socijalista Novi Sad funkcioneru Narodne stranke Borislavu Novakoviću koji je izneo laži i optužbe na račun srpske policije i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading