Snežana Dakić pokazala RASCOPANU GLAVU kamenom: Voditeljka na previjanju u bolnici, doktori morali da je VAKCINIŠU hitno! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić pokazala je kako joj izgleda rana na glavi, nakon što je udarena.

Snežana Dakić pokazala RASCOPANU GLAVU kamenom: Voditeljka na previjanju u bolnici, doktori morali da je VAKCINIŠU hitno! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Snežana Dakić doživela je traumu, nakon što je nasilnik naleteo i kamenom joj razbio glavu. Nakon toga Snežana je momentalno primljena u bolnicu kako bi joj se rana sanirala. Ona se oglasila na društvenim mrežama i ispričala sve šta se desilo. 

Stiglo mi je puno poruka podrške. Jutros sam dobro. Ništa me ne boli. Rana je ušivena sinoć na Urgentnom centru. Izgledalo je dramatično jer je šikljala krv iz glave dok nismo stigli. Zahvalna sam što sam imala sreće, što mi nije što me nije udarilo u oko, čelo da mi zaista ugrozi život - priča voditeljka.

Republika

Foto: instagram.com/snezanadakic

Snežana Dakić udarena kamenom

 

No, sada je voditeljka odlučila da njenim pratiocima na Instagramu pokaže i kako izgleda previjanje njene rascopane glave. Na Instagram storiju Snežana je objavila nekoliko fotografija sa doktorima koji su joj previjali glavu.

- Na previjanju, primila anti tetanus. Džace sam se fenirala juče - napisala je Snežana na storiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading