ŠIKLJALA mi je KRV iz glave, imala sam SREĆE: Snežana Dakić ispričala detalje JEZIVOG napada, pa otkrila kako se oseća!

Autor:

Zabava

05.04.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Snežana Dakić je sinoć pretrpela veliki stres kada ju je nepoznati muškarac gađao kamenom u glavu, a sada se oglasila putem društvenih mreža i otkrila kako se oseća.

ŠIKLJALA mi je KRV iz glave, imala sam SREĆE: Snežana Dakić ispričala detalje JEZIVOG napada, pa otkrila kako se oseća!

Foto: ATA Images

Voditeljka Snežana Dakić je sinoć napadnuta od strane nepoznate osobe koja ju je gađala kamenom i tako je pogodila u glavu.

Republika

Foto: Instagram.com

Snežana Dakić, voditeljka

Voditeljka je odmah zatražila medicinsku pomoć, pa je tako njena rana na glavi ušivena, a Snežana se oglasila putem svog Instagram naloga i otkrila kako se oseća jutro nakon jezivog napada.

Republika

Foto: instagram.com/snezanadakic

Snežana Dakić pogođena kamenom u glavu

- Stiglo mi je puno poruka podrške. Jutros sam dobro. Ništa me ne boli. Rana je ušivena sinoć na Urgentnom centru. Izgledalo je dramatično jer je šikljala krv iz glave dok nismo stigli. Zahvalna sam što sam imala sreće, što mi nije što me nije udarilo u oko, čelo da mi zaista ugrozi život - priča voditeljka.

 

 

- Što se tiče napadača, prvi put ga vidim u životu, verovatno je reč o nekoj poremećenoj osobi, čak je pitanje da li ima adresu, ili je u pitanju beskućnik - rekla je voditeljka, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading