Ne slažemo se uvek oko svega: Ana Đurić Konstrakta progovorila o MUŽU, pa otkrila kako su deca odreagovala na POBEDU!

Autor:

Zabava

04.04.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Đurić Konstrakta je otkrila da se sa suprugom ne slaže oko svega, ali i da njena deca razumeju šta se sve trenutno dešava.

Ne slažemo se uvek oko svega: Ana Đurić Konstrakta progovorila o MUŽU, pa otkrila kako su deca odreagovala na POBEDU!

Foto: ATA Images

Konstrakta na Beoviziji

Pevačica Ana Đurić Konstrakta je nakon pobede na Beoviziji otkrila da su njena deca svesna da je napravila veliki pomak na muzičkoj sceni.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta Beovizija

- Dovoljno su odrasli da razumeju šta se trenutno dešava. Zbog obaveza koje nas čekaju u narednom periodu, naš dnevni život se dosta promenio, posebno u mom slobodnom vremenu. Čini mi se da to dobro podnose i da se raduju onome što sledi u Torinu - govori Konstrakta i dodaje da se ne slaže uvek sa svojim suprugom Milanom.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Ana Đurić Konstrakta Beovizija

- Naravno da razgovaramo i razmenjujemo mišljenja. Ne slažemo se uvek oko svega, ali kada on nešto odobri, onda sam sigurna da je u pitanju smislena stvar. Tako se pokazalo i ovaj put -  ispričala je Ana, a onda je progovorila i o komšijama:

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow ItPre

Ana Đurić Konstrakta, pevačica

-To je stvar zajednice i zajedništva. Osećam se delom te zajednice i imala sam vremena u tom trenutku da preuzmem obavezu upravljanja. Drugo, imam divne komšije, komšiluk u kome možeš da odeš na drugi sprat kod komšinice po ajvar, ili da ostaviš na čuvanje decu komšijama u stanu pred, ili da preneseš obavezu na nekog ako nisi u mogućnosti da je u tom trenutku preuzmeš, i tako dalje. Cenim to. Puni su podrške. Hvala im na tome. Nadam se da će uživati u našem nastupu u maju - priča Ana za Gloriu, a ona je napomenula da uopšte nije očekivala pobedu:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Ana Đurić Konstrakta sa suprugom

- Nisam očekivala. Ali mislim da nisam sama u tome, jer se desilo nešto što mnogi od nas nisu očekivali. Ta podrška i reakcije već nakon prvog polufinala, a posebno nakon finala, ohrabruju - ispričala je Konstrakta, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading