SVI SE PITAJU ŠTA JE SA NJOM: Na terenu je NEMA, ali zbog nje GORE društvene mreže! Srpska teniserka u nikad IZAZOVNIJEM izdanju! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.04.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duži vremenski period nema je na terenu.

SVI SE PITAJU ŠTA JE SA NJOM: Na terenu je NEMA, ali zbog nje GORE društvene mreže! Srpska teniserka u nikad IZAZOVNIJEM izdanju! (VIDEO)

Foto: Starsport

Mlada dvadesetjednogodišnja srpska teniserka Olga Danilović, kćerka proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića, već duži vremenski period ne druži se sa teniskim reketom.

Olga je trenutno 160. igračica na WTA listi, ali zato društvene mreže gore kada je ona u pitanju. Mlada teniserka je objavila snimak u crnoj haljini i izazvala lavinu komentara.

Između ostalog Olga Danilović je svim svojim simpatizerima i ljubiteljima tenisa najavila kada se vraća na teniski teren, kao i razloge dugog odsustva:

- U poslednje vreme dobijam mnogo poruka sa pitanjima zašto me već neko vreme nema na terenu. Na US openu prošle godine su mi dijagnostifikovani virus i infekcija, pa sam bila primorana da se povučem. Otad sam se mučila sa brojnim zdravstvenim problemima, zbog kojih nisam mogla da treniram i da se takmičim. Posle bezbrojnih poseta doktorima, pregleda, odmora i terapije, bolje mi je svakim danom i jedva čekam da se veoma uskoro vratim onome što najviše volim. Hvala mnogo na podršci u ovom teškom periodu, zaista mi mnogo znači. Vidimo se uskoro - napisala je tada prelepa teniserka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading