SAMO SE RASPLAMSAVA: Ne mogu ga oprati ni Dunav, ni Sava! Strasti se i dalje ne stišavaju, a Delije imaju jasnu poruku! (FOTO)

Autor:

Sport

04.04.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasplamsava se netrpeljivost navijača Crvene zvezde prema američkom košarkašu.

SAMO SE RASPLAMSAVA: Ne mogu ga oprati ni Dunav, ni Sava! Strasti se i dalje ne stišavaju, a Delije imaju jasnu poruku! (FOTO)

Foto: Starsport

Eron Vajt

Jutro jeste pametnije od večeri, ali se čini da u ovom slučaju to i nije baš tako.

Naime, nakon izjave supruge košarkaša Crvene zvezde Erona Vajta vezanih za događanja na jučerašnjoj utakmici Evrolige u Kaunasu, veliki broj navijača crveno-belih istakao je težnju da američkom košarkašu vidi leđa kada je u pitanju klub sa Malog Kalemgdna, a tim povodom oglasio se i jedan od najvećih navijača crveno-belog košarkaškog kolektiva Žarko Dapčević, poznatiji među Zvezdašima kao Daba.

Daba, koji važi za jednog od najboljih poznavalaca dešavanja u KK Crvena zvezda na svom Tviter profilu je napisao:

- Za mene je Aron White kao košarkaš Zvezde završio karijeru. Majstore to možeš i ti i tvoja supruga da prospiate ta sranja u Americi ili gde god vam dozvole. Da tvoja supuga ne poštuje zemlju i narod u kojoj trenutno boravi je nedopustivo. Da se ne ljubimo više.

Republika

Foto: printscreen/Twitter/Daba

Delije o Eronu Vajtu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading