DUŠEBRIŽNIK GA NE VADI IZ USTA: Za njega je Novak MISTERIJA, uzeo je sebi za pravo da PROCENJUJE psihofizičku formu srpskog tenisera!

Autor:

Sport

26.03.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta u aktuelnoj sezoni nastupio je samo na turniru u Dubaiju, gde je odigrao tri meča.

DUŠEBRIŽNIK GA NE VADI IZ USTA: Za njega je Novak MISTERIJA, uzeo je sebi za pravo da PROCENJUJE psihofizičku formu srpskog tenisera!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Za očekivati je da će se Novak Đoković sledeći put na terenu naći na Mastersu u Monte Karlu, ali mnogi teniski stručnjaci procenjuju u kakvom se uopšte i fizičkom i psihičkom stanju nalazi srpski teniser.

Tim povodom na društvenoj mreži Tviter svoje viđenje situacije izneo je i Bred Gilbert koji je izjavio:

- Pre nego što je zdravstvena kriza promenila situaciju, Novaka niko nije mogao da pobedi. Sada je situacija totalno drugačija, mnogo vremena je odsustvovao sa terena, a to tenis ne prašta. To može da utiče i na Đokovića, pritom imao je velikih problema oko učešća na Australijan openu, što može da bude opterećujuće za njega - napisao je Gilbert i dodao:

 

 

- Sada stvari idu nabolje, ali moramo da budemo oprezni pred njegove nastupe u Evropi. Videćemo hoće li uspeti da pronađe svoju pravu igru ili ne. Možda će uspeti - zaključio je nekada četvrti igrač sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading