Nikola Rađen dobio ZABRANU PRILASKA: Tužilaštvo dalo SAOPŠTENJE o NASILJU vaterpoliste, evo šta još ne sme NIKAKO DA RADI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikoli Rađenu je izrečena mera zabrane prilaska, ali to nije sve!

Nikola Rađen dobio ZABRANU PRILASKA: Tužilaštvo dalo SAOPŠTENJE o NASILJU vaterpoliste, evo šta još ne sme NIKAKO DA RADI! (FOTO)

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postavilo je saopštenje povodom prijave nasilja koje je Milica Ristić pretrpela od strane vaterpoliste Nikole Rađena.

Naime, Nikoli Rađenu određena je zabrana prilaska Milici Ristić kao i mogućnost da je kontaktira.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić

 

"Dana 01.04.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova povodom događaja koji se odigrao istog dana između vanbračnih partnera N.R. i M.R. U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema N.R. je od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj", piše u saopštenju.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Nikola Rađen i Milica Ristić tuča

 

Takođe, tužilaštvo je policijskim službenicima naložilo da pribave izjave učesnika događaja, kao i medicinsku dokumentaciju M.R. te da se izvrše potrebne provere preko nadležnog centra za socijalni rad, a da se nakon toga izveštaj dostavi tužilaštvu na dalje postupanje.

Po dostavljenom izveštaju, tužilaštvo će doneti odluku o daljem toku postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading