Evo gde se nalazio Nikola Rađen pre SKANDALA: Pretukao devojku, pa nestao sa lica zemlje, a jedan trag je ostavio za sobom! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen se sam razotkrio!

Evo gde se nalazio Nikola Rađen pre SKANDALA: Pretukao devojku, pa nestao sa lica zemlje, a jedan trag je ostavio za sobom! (FOTO)

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

U ranim jutarnjim satima pojavila se informacija da je vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen nasrnuo na njegovu devojku Milicu Ristić, nakon čega mu se gubi svaki trag. Izvor je otkrio za medije šta se sve izdešavalo, nakon čega je i policija uključena u ceo slučaj. 

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Rađen i Milica Ristić

 

Iako se za sada ne zna gde se Rađen nalazi, u njegov trag je za sada vrlo lako ući, budući da je i te kako bio aktivan na društvenim mrežama. Naime, prošle noći, pre samo nekoliko časova, Rađen je na svom Instagram profilu objavio fotografije i označio da se nalazi u Banjaluci. 

 

 

Portal Republika.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Rađenom, ali se on nije odazvao na naše pozive. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rađen Instagram

 

Jutros u 04.45 časova na benzinskoj pumpi u usla je Milica Ristic uplakana i radnici ispričala da ju je u stanu pretukao decko. Kada ju je radnica upitala ko ti je dečko, sto te je tukao, rekla je samo Rađen vaterpolista, pozovite policiju. Kad je došla patrola ona im je ispričala da ju je u stanu nakon svađe, Rađen udario nekoliko puta u glavu i telo... Imala je vidne povrede i masnice ispod levog oka i otekline na tom delu lica, crvenilo, rasekotinu donje usne... Patrola je otišla na tu adresu, ali vaterpoliste nije bilo. Milica otisla u Urgentni centar gde su joj konstatovane povrede, ali ne želi da podnese prijavu - kazao je izvor sa mesta događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Inna

01.04.2022 14:14

Nije covek nestao vec ubijen od alkohola i narkotika i spava covek.