Poznata glumica pati od OPAKE bolesti: Od malena nosi PERIKE, a najviše strahuje za njega!

Autor:

Zabava

01.04.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka glumica i stend ap komičarka Ejmi Šumer je otkrila sa kojim zdravstvenim problemom se bori od malena.

Poznata glumica pati od OPAKE bolesti: Od malena nosi PERIKE, a najviše strahuje za njega!

Foto: printscreen/instagram.com

Američka glumica Ejmi Šumer je priznala da pati od trihotilomanije (poremećaj povezan sa nekontrolisanim čupanjem kose), a istakla je da je ovo njena velika tajna i duboki izvor stida.

Glumica je za strane medije otkrila da se sa ovim problemom bori od školskih dana, a morala je da nosi periku zbog količine kose koju je čupala.

- Mislim da svako ima veliku tajnu i to je moja. Mislila sam da bi pokretanje ove teme u emisiju bio dobar način da se oslobodim stida, i nadam se da će pomoći i drugim ljudima koji se bore sa ovom bolešću - rekla je Ejmi.

Ejmi je ispričala da joj se želja za čupanjem kose javi kada prolazi kroz stresne situacije, a periku je počela da nosi nakon što joj je otac bankrotirao i nakon što mu je dijagnostifikovana multipla skleroza.

- Nije da sam ranije imala ovaj problem i više ne. To je još uvek nešto sa čime se borim. Svaki put kada sin dotakne glavu, dobijem srčani udar, plašim se da ne dobije i on - rekla je glumica, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading