Razvod je TRAGEDIJA: Dinča progovorio o braku sa Jelenom, a onda je otkrio da želi TREĆE dete!

Autor:

Zabava

01.04.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Dinčić Dinča je otkrio da priželjkuje još jedno dete, a onda se osvrnuo i na razvode i skandale koji tresu javnu scenu.

Razvod je TRAGEDIJA: Dinča progovorio o braku sa Jelenom, a onda je otkrio da želi TREĆE dete!

Foto: Republika

Milan Dinčić Dinča

Milan Dinčić Dinča je rešio u jednoj emisiji da otvori dušu o svom životu, a na samom početku pevač se osvrnuo na svoje nastupe pa je tako otkrio i gde najviše nastupa.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Dinčić Dinča pevač

- Bio sam u Beču i Lincu, dobro je bilo na oba nastupa. Tokom letnje sezone smo svi mi, pevači, u Srbiji, a ostalo je po dijaspori - rekao je pevač.

Republika

Foto: Republika

Milan Dinčić Dinča sa suprugom Jelenom Dinčić

Mnoge poznate ličnosti su sagradile svoje karijere na skandalima, a Dinča je jedan od retkih koji ih obilazi u širokom luku, pa je sada rešio da otkrije svoje mišljenje.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Milan Dinčić Dinča sa suprugom Jelenom

- Od skandala se napravi reklama, mediji to isprate, svaka reklama je dobra. Nisam za skandale, al' ko hoće... - tvrdi Dinča, koji se na samom kraju osvrnuo na temu razvoda, obzirom da su mnoge njegove kolege stavile tačku na brakove:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milan Dinčić Dinča, pevač

- Razvod je tragedija, svi bi trebalo da čuvaju brakove. Zalažem se za to da mi porodica bude na prvom mestu. Voleo bih da uskoro bude proširenja porodice, ako Bog da. Još samo supruga Jelena da aminuje treće dete i to je to - priznaje Dinča, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading