Rađenova devojka završila na Urgentnom, urađen joj RENDGEN GLAVE: Otkrivene sve povrede Milice Ristić, nakon što ju je Nikola PRETUKAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Ristić napustila je Urgentni centar, nakon čega su otkriveni i rezultati ispitivanja!

Rađenova devojka završila na Urgentnom, urađen joj RENDGEN GLAVE: Otkrivene sve povrede Milice Ristić, nakon što ju je Nikola PRETUKAO! (FOTO)

Foto: instagram.com/_milica_ristic

Pevačica Milica Ristić u jutarnjim satima prijavila je dečka Nikolu Rađena da je nasrnuo na nju u ranim časovima, nakon čega je završila na pregledu u Urgentnom centru. Nakon što su je lekari pregledali, Milica je napustila ustanovu. 

Kako mediji prenose, Milica na telu nema prelome kostiju, niti povrede mozga, a na svu sreću, nije trebalo ni hirurški intervenisati. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Milica Ristić i Nikola Rađen

 

Konstatovano je da pevačica nema prelome kostiju, rađen joj je i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. Takođe, povrede koje joj je kako tvrdi naneo Rađen nisu ni za hiruršku intervenciju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milica Ristić Instagram

 

- Pevačici je preporučeno mirovanje, stavljanje hladnih obloga na mesta gde su povrede od udaraca, kao i da pije lekove protiv bolova ako bude trebalo. U slučaju da oseti neke nove tegobe ili joj se stanje pogorša trebalo bi opet da se javi lekaru - kaže izvor za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Jelena

02.04.2022 00:43

Glupa zena, sve mu je oprostila i vratila mu se. I taj njen cin je najgori moguci primer zenama i devojcicama, tako se podstrekuje i opravdava nasilje, samim tim se povecava broj nasilnika. Jer ako je Radjen prosao bez ppsledica, svaki muskarac u ovoj zemlji dace sebi isto za pravo. Tuga.

Vlada

02.04.2022 04:38

Neke žene provociraju svog muškarca do granice "pucanja" pa i više. Žele da pokažu svoju nadmoć "gospodarice njegovog života". I ja to osećam ali sve prebacuje na šalu i zezanje. Pa neću se sramotiti posle 49 godina braka.

Vlada

02.04.2022 04:46

Jednom poznaniku žena nevozač komanduje dok vozi automobil. Komande: - Uključi levi migavac, daj gas, brže vozi, koči, zaustavi da piški Maca (mačku voze u kolima), mačka se penje na ramena vozača. . . . . . On poslušan radi mira u kući i braku.