Sin Nade Topčagić NASTRADAO u JEZIVOJ NESREĆI: Pevačica u OČAJU, izgubio je DOSTA KRVI, lekari ga dva puta vraćali iz KLINIČKE SMRTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Nade Topčagić je doživeo ozbiljnu nezgodu na planini, a čak je morala i služba za spavanje da hitno reaguje.

Sin Nade Topčagić NASTRADAO u JEZIVOJ NESREĆI: Pevačica u OČAJU, izgubio je DOSTA KRVI, lekari ga dva puta vraćali iz KLINIČKE SMRTI! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

Sin pevačice Nade Topčagić, Miroslav svojevremeno je doživeo jezivu nesreću, zbog nčega je njegova majka bila izuzetno očajna i molila se da preživi. Naime, te kobne 2010. godine, Miroslav je bio na skijanju na planini Jahorini. Tada je čak morala i služba za spavanje da reaguje, a trebalo im je oko dvadeset minuta, za to vreme Miroslav je sve vreme ležao u snegu. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić pevačica

 

Miroslavu je to mogla biti i poslednja sezona zimovanja, jer je toliko krvi izgubio, da su trenuci falili da ostane bez desne noge. A da situacija bude gora, Nadinog sina su kasnije doktori dva puta vraćali iz kliničke smrti. 

 

 

U teškom periodu neizvesnosti, Nada i njen suprug Zlatko Đorđević stepeli su sa život sina.

Dok Zlatko i ja nismo došli do njega nismo verovali da je uopšte živ. Hteli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica, kojima sam zahvalna dok sam živa ‒ ispričala je svojevremeno pevačica.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

 

Doktor Slavko Ždrale, sa još dvojicom kolega, dr Mirom Stojanovićem i dr Vjeranom Saralitićem, spasili su život mom Miroslavu. Doktor Slavko završio je smenu i krenuo kući u trenutku kada su Mikicu dovezli u bolnicu. Kad je video mladog čoveka, vratio se i dva puta ga vraćao u život iz kliničke smrti. Sin mi je skoro sasvim iskrvario, srce mu je stalo pa su mu neprekidno dodavali nove jedinice krvi. Postojala je opcija da mu iseku nogu, ali je dr Ždrale odlučio da to ne urade, već da pokušaju da spoje nerve, što su na kraju i učinili ‒ rekla je Nada jednom prilikom, prenosi "Hello" . 

Na svu sreću, sin Nade Topčagić se vremenom oporavio, danas živi u srećnom braku i ima dvoje dece, ćerku Mariju i sina Marka, koji su baka Nadi najveći ponos i radost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
zoki

01.04.2022 11:24

sin doticne ide da se zajebava tamo i prezivi a jadni rudari za koru hleba poginuli

Odgovori 16 12
ibojkabanic55@gmail.com

02.04.2022 14:29

@zoki - Glupi komentari koji veze sa mozgom nemaju.

Dača

01.04.2022 20:56

Glupa i neobrazovana Nada. Nervi se nemogu sastaviti!

Odgovori 5 11
Весна

02.04.2022 15:51

Опет бајате информације.

Odgovori 16 3