Zavirite u dom Lune i Marka na Bežanijskoj kosi: Papreno skup enterijer će vas ŠOKIRATI, a tek da vidite ove SKUPOCENE DETALJE... (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković otvorili su vrata svog doma!

Zavirite u dom Lune i Marka na Bežanijskoj kosi: Papreno skup enterijer će vas ŠOKIRATI, a tek da vidite ove SKUPOCENE DETALJE... (FOTO)

Foto: youtube.com/siktertube

Pevačica i rijaliti zvezda Luna Đogani iznenadila je svoje pratioce na Instagram profilu nakon što je otkrila još jedan deo njenog porodičnog doma, u kom živi sa suprugom Markom Miljkovićem i ćerkicom Miom.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Naime, nedavno su Luna i Marko pokazali kako izgleda njihova terasa, za kojom su toliko žudili još tokom rijalitija ,,Zadruga", Đoganijeva je sada pokazala još jedan delić njihovog doma. Inače, Miljkovići su stan kupili u mirnom delu Beograda, u Bežanijskoj kosi, gde su odlučili da se skuće i uživaju u čarima porodičnog života. 

Republika

Foto: ST/ P. DIVAC

Luna Đogani operacija nosa

 

Ono što su svi primetili jeste da je stan urađen u bež boji, a šareni tepih ispunjava ceo prostor. Mia se sve vreme igrala na tepihu sa igračkama i gledala crtaće na velikom TV ekranu, za koji su Miljkovići izdvojili sigurno preko nekoliko hiljada evra. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Slavko

01.04.2022 13:38

Sigurno rade u nekoj jakoj firmi i primaju dobre plate.