EKSPLICITNE FOTKE bivše devojke Bake Praseta se pojavile: Anja se HITNO oglasila, pa uputila JEZIVU PRETNJU zbog skandaloznog sadržaja! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2022

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Blagojević, bivša devojka Bake Praseta otkrila je istinu o eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile.

EKSPLICITNE FOTKE bivše devojke Bake Praseta se pojavile: Anja se HITNO oglasila, pa uputila JEZIVU PRETNJU zbog skandaloznog sadržaja! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Bivša devojka Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, Anja Blagojević izuzetno je poznata na društvenim mrežama, naročito kada je u pitanju Instagram i TikTok. Nakon raskida sa Bogdanom, Anja se nije mnogo oglašavala po tom pitanju, a sada je pojavila informacija da su isplivale njene potpuno gole fotografije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

 

Anja se oglasila na Instagram profilu, pa iznela svoju stranu priče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

 

 

- Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje gole slike, snimke i slično... Sad koliko vidim počeli su da u aplikaciji stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene. Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete videti, jer bukvalno ne postoji šansa. Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih golih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče. Pozdrav - napisala je Anja na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anja Bla Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading