NAKON IZJAVE LIDIJE VUKIĆEVIĆ SVI SU OSTALI ZATEČENI: Evo kako se popularna glumica OBOGATILA, SAGRADILA vilu i kupila LUKSUZNA VOZILA!

Autor:

Zabava

30.03.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević je uloga Viki vinula u nebesa pa je u tom periodu uspela da zaradi veliki novac!

NAKON IZJAVE LIDIJE VUKIĆEVIĆ SVI SU OSTALI ZATEČENI: Evo kako se popularna glumica OBOGATILA, SAGRADILA vilu i kupila LUKSUZNA VOZILA!

Foto: Instagram.com

Glumica Lidija Vukićević i danas nakon toliko godina žari i pali, te je svako malo u medijima, pored toga proslavila se ulogom Violete u "Boljem životu", koja je vinula u nebesa, svojevremeno je otvoreno govorila o novcu koji je tada zarađivala i mnoge iznenadila kako je u to vreme uspevala toliko novac da zaradi.

- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u Golupcu - kazala je Vukićevićeva.

- Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - dodala je Lidija u emisiji "Šok tok".

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Lidija Vukićević

 

Inače, Lidija je ostvarila veliku popularnost zahvaljujući ulozi zgodne Viki, a mnogi komentarišu da se glumica nije mnogo promenila stajling a ni izgled od emotivanja serije, s obzirom na to da izgleda veoma mladoliko, te da ne deluje da se bliži šezdesetim godinama.

Ona je nedavno otkrila i šta je njena tajna lepote i mladolikog izgleda

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. - istakla je pa dodala:

Republika

Foto: instagram.com/vukiceviclidija

Lidija Vukićević

 

Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je Lidija i dodala da je apsolutni pobornik prirodnog izgleda.

- Na meni je sve prirodno. Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba - zaključila je glumica koja i dalje pleni pojavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading