Ceca ZASENILA! Pevačica na koncertu Marije Šerifović, sve oči su bile uprte u NJU: JA NE BIH PEVALA STRANO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.03.2022

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović podrška je Mariji Šerifović na njenom trećem koncertu.

Ceca ZASENILA! Pevačica na koncertu Marije Šerifović, sve oči su bile uprte u NJU: JA NE BIH PEVALA STRANO! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Marija Šerifović večeras je izašla treći put pred publiku, otkad je ponovo počela da nastupa nakon pandemije koronavirusa, a u sklopu svog niza nastupa i koncerta ''Druga strana ploče, vol 3''. U prvim redovima našla se Svetlana Ceca Ražnatović koja je došla da uživa u Marijinim pesmama i podrži koleginicu sa kojom je od nedavno i zajedno u žiriju muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda''.

 

 

 

- Poslednji koncert na kom sam bila je ja mislim Adilov, pre korone. Ovo je drugarska, prijateljska i kolegijalna podrška Mariji - rekla je Ceca, pa otkrila šta bi se našlo na njenom repertoaru ''Druge strane ploče''.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca na koncertu Marije Šerifović

- Toliko imam svojih pesama da ne stižem ni sve njih da otpevam, a kada bih samo tuđe pevala, to bi bilo baš šareno. Pored toliko domaćih hitova, ne bih pevala strano, više bih se bazirala na domaći repertoar - iskrena je Ceca.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading