Konstrakta i dalje FAVORIT u kladionicama: Srpska predstavnica se VISOKO KOTIRA, evo na kom je sada mestu

Autor:

Zabava

28.03.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da se strancima sve više dopada Konstraktina pesma

Konstrakta i dalje FAVORIT u kladionicama: Srpska predstavnica se VISOKO KOTIRA, evo na kom je sada mestu

Foto: ATA Images

Konstrakta na Beoviziji

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj EvrovizijiAna Đurić Konstrakta, koja je odnela pobedu na ovogodišnjem nacionalnom takmičenju Pesma za Evroviziju '22, na kladionicama se od svoje pobede do danas popela za 6 mesta. 

Foto: ATA Images

Konstrakta i tim

Srbija je bila na 21. mestu kada je Konstrakta pobedila, a zatim se kroz nekoliko dana popela na 16. mesto, a sada je na 15.

Njena pozicija na kladionicama je varirala, pa je tako sa 16. mesta padala i na 19. poziciju, ali sada je prema sajtu Eurovision world ona na 15 poziciji sa naznakama rasta.

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Konstrakta na sceni

Ispred nje se nalaze Belgija i Švajcarska koje zauzimaju 14, odnosno 13 mesto, dok se na prvom mestu kao i prethodnih nedelja nalazi Ukrajina. Sa drugog mesta ukrajinski predstavnici "Klaush Orchestra" i pesma "Stefania", svrgnuli su sa prvog mesta italijanski duo Mamuda i Blanka sa pesmom Brividi.

Od svih pesama u regionu Srbija se najbolje kotira. Podsetimo da se ove godine takmiče i Hrvatska koja je na 31. mestu kao i Crna Gora koja je zauzela 36. poziciju, a Severna Makedonija je na 40. poziciji, od četrdeset država koje se takmiče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading