EVO KAKAV je zapravo odnos MARIJE ŠERIFOVIĆ i njenog brata DANIJELA PAVLOVIĆA: Do sada su ćutali, a sada je konačno ISPLIVALA istina! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kakav je odnos Marije Šerifović i njenog brata Danijela!

EVO KAKAV je zapravo odnos MARIJE ŠERIFOVIĆ i njenog brata DANIJELA PAVLOVIĆA: Do sada su ćutali, a sada je konačno ISPLIVALA istina! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Brat Marije Šerifović, odnosno polubrat, Danijel Pavlović, takođe se bavi muzikom, a javnosti je postao poznat kao učesnik jednog rijaliti programa, kao i takmičenja "Operacija trijumf" . Budući da je rođen u vanbračnoj zajednici Marijinog oca, Rajka Šerifovića, i žene koja nije poznata javnosti, dugo se spekulisalo kako ga je ona prihvatila.

Tokom odrastanja, javile su se izvesne turbulencije između njih, koje su prevazišli, te Danijel i Marija danas komuniciraju sasvim dobro.

Republika

Foto: youtube.com

Danijel Pavlović

 

- Mnogo smo slični i različiti u isto vreme. Zajedno odlično funkcionišemo i svako od nas je sazreo na svoj način. Došli smo do životnog  perioda kada su nam međusobni razgovori jako bitni - rekao je pevač za "Story" svojevremeno.

Shodno tome stiče se utisak da su danas u i te kako korektnim odnosima, te da ništa ne može narušiti njihovu povezanost.

- Uvek smo bili u kontaktu. Normalno je da tokom odrastanja preležimo neku dečiju bolest, benignu svađicu i nesuglasice. Nikada to nije bilo toliko ozbiljno koliko se o tome pisalo. Uvek sam imao Marijinu podršku - dodao je on za "Story" .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading