MISTERIJA STARA 20 GODINA: Otkriveno ko je "KONTROVERZNI BIZNISMEN" koji je "zakupio" celu KONCERTNU DVORANU da bi GOCA TRŽAN pevala samo za njega! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2022

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je kontroverzni biznismen koji je zakupio celu salu "Sava centra" da bi Goca pevala samo za njega!

MISTERIJA STARA 20 GODINA: Otkriveno ko je "KONTROVERZNI BIZNISMEN" koji je "zakupio" celu KONCERTNU DVORANU da bi GOCA TRŽAN pevala samo za njega! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Pre nekoliko meseci navršilo se tačno dvadeset godina od jednog od najintrigantnijih koncerata održanih na ovim prostorima ‒ „koncerta za jednu osobu“ Goce Tržan. Suština priče bila je da je muškarac, čiji identitet zvanično nikada nije otkriven, kupio sve karte za koncert u „Sava centru“, te da je Goca te večeri pevala samo za njega.

Dan posle nastupa pisalo se da je obožavalac sedeo u dvadesetom redu i aplaudirao posle svake pesme, da ga je ovo zadovoljstvo koštalo 40.000 maraka, da je Goci poklonio 101 ružu i avionsku kartu u jednom pravcu za Ženevu, da je ona više puta zaplakala od sreće...

Glavno pitanje bilo je – ko je misteriozni muškarac? Da se neka kladionica pozabavila tim događajem, najviše ljudi bi se kladilo na biznismena Dejana Dragojlovića, sa kojim je Goca tada bila u vezi. Pričalo se o njihovoj velikoj ljubavi koja je, ipak, završena raskidom.

 

 

Dok su se tog novembra u kafićima, supermarketima, na pijacama i u autobusima čuli komentari „kako je to romantično“, estradni krugovi brujali su: „Ma kakva ljubav, to je marketinški trik Gocinog menadžera Ganeta Pecikoze“. Uzgred, Gane je bio i ostao jedan od najuspešnijih estradnih menadžera, a nekada i Gocin kum. No, to kumstvo je „puklo“ upravo zbog koncerta.

U nekom trenutku Gane je prvo diskretno, a onda i glasno saopštio da nije bilo romantike, već računice. Nekoliko godina kasnije ovako je sažeo svoje viđenje priče

‒ Za nju je tada „Sava centar“ bio veliki zalogaj. Pet dana pre koncerta morali smo da osmislimo nešto da bi prodaja krenula. Posle tog koncerta i vesti da je dečko zakupio ceo „Sava centar“, za jedan dan prodala je 3.000 karata i rasprodala Novi Sad, Kragujevac i Kruševac.

Kada su ga pitali ko je bio „misteriozni udvarač“ kome je njegovo „kumče“ pevalo, bez oklevanje je odgovorio – momak iz naše ekipe, a nije propustio ni da doda da bi Goca za taj koncert trebalo da dobije „Oskara“, piše Hello.

‒ U tom trenutku objavila sam album „Želim da se promenim“. Radila sam u utorak, sredu, četvrtak, petak i subotu, i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene, za mene kao ženu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ceda Cvorak

23.03.2022 15:22

Pouzdano znam da je sve to bila fora, jer nije prodala ni 50 karata za taj koncert, pa su smislili udvaraca koji je kao kupio sve karte, svaka cast za ideju, nema sta...

Odgovori 19 1
Zoki

23.03.2022 17:16

Znalo se i tada da je sve bila marketinska fora jer nije mogla da proda ni pola karata a kamo li da napuni mali Sava Centar koji ima jedva nesto malo vise od 3000 mesta.

Odgovori 14 0
Hoksitef

23.03.2022 20:05

Poor sod

Čaki

23.03.2022 21:24

Sere vodu...toga dana je bio vašar na radio stanicama,kao zaprosio je ,pa da li da pristane ili ne,navodno ga dobro ne poznaje,cimanja i odluke kao u indijskim serijama i na kraju se javlja kao,, DA,, pristajem i udaću se za tebe,dali joj najbližnji blagoslov da se ipak uda za DRUGARA...opet reklama, a mi ovce

Odgovori 12 0