Maja Nikolić IZGUBILA BEBU, pa DVA PUTA UMRLA: Pevačica otkrila NAJBOLNIJE trenutke života, jedva je PREŽIVELA spontani pobačaj! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

22.03.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić za portal Republika.rs otkrila je šokantne i bolne trenutke iz njenog života.

Maja Nikolić IZGUBILA BEBU, pa DVA PUTA UMRLA: Pevačica otkrila NAJBOLNIJE trenutke života, jedva je PREŽIVELA spontani pobačaj! (VIDEO)

Foto: Youtube.com

Pevačicu Maju Nikolić primetili smo na SEMUS dodeli nagrada, gde smo popričali sa njom o detaljima iz njenog života, o kojima do sada nije potencirala u javnosti. Vidno raspoložena, Maja nije krila da je presrećna zbog same nagrade koju je dobila, te je istakla da je to za nju veliki uspeh. Odmah potom upitali smo Nikolićevu da nam prokomentariše i najezdu starleti koje se late mikrofona i snime nekoliko pesama. 

 

 

- Mnogo mi znači, u doba kada je mnogo kiča i šunda, a umetnosti malo ima, ova nagrada mi mnogo znači. Koliko poznatih ličnosti, veterana, sa RTS-a, odakle sam i potekla. Falila mi je muzika, da je svako od nas otpevao po jednu pesmu, trajalo bi šest sati. Ja gledam u svoje dvorište, svako neka se bori na svoj način, to što one rade, ne spada u umetnost, to ne može da se nazove muzikom, ali za sve nas ima mesta, iako sebe ne bih stavljala u isti koš sa njim - govori Maja za Republika.rs.

Da li si se nekada uplašila da ti je neko bacio crnu magiju?

 

 

- Ja postim već 22 godine i svake nedelje sam na liturgiji, upravo se čistim duhom, postom i pričešćem, to sigurno postoji, ali postoji i zaštita. Zaštita je primarna da ne menjaš svoju veru, nema potrebe da pratimo neke joge, da pratimo islamske načine meditacije, jer smo potekli sa zemlje, gde imamo mnogo svetitelja, koji su nam napravili put.

Najteži trenutak u životu?

 

 

- Ne znam šta bih ti rekla, u životu... Puno sam putovala, pa sam izgubila bebu leteći San Diego - Beograd, jedva sam ostala živa, dva puta sam umrla! Ja se toga ničega ne sećam, dva puta su me oživljavali, apsolutno ničega se ne sećam - otkrila je Nikolićeva. 

Za kraj razgovora, Maja nam je otkrila i da je emotivno ispunjena, pa otkrila sve o njenoj novoj vezi sa uspešnim biznismenom. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading