Baja se TAJNO VENČAO sa 19 godina MLAĐOM, rodila mu je DVOJE DECE, a onda se RAZVEO: Folker otkrio gde sada ŽIVI, a devojke i dalje SEKU VENE za njim! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.03.2022

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljko Bajić Baja otvorio je dušu o njegovom privatnom životu o kom ne govori često!

Baja se TAJNO VENČAO sa 19 godina MLAĐOM, rodila mu je DVOJE DECE, a onda se RAZVEO: Folker otkrio gde sada ŽIVI, a devojke i dalje SEKU VENE za njim! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Jedan od poznatijih narodnim pevača svakako da je Nedeljko Bajić Baja, koji se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti. Mi smo ga sreli na jednom događaju, na kom je primio nagradu. Kako je neko vreme bio odsutan sa estradnog neba, Baja je priznao zašto je to tako.

 

 

 

- Nije me bilo dugo, možda i predugo, ali spremam novi album, tu sam. Nadam se da će i sa ovim pozitivnim vremenom biti dobre muzike i da će biti sve kako treba, ja sam već zadovoljan. Moje prošle pesmu jesu hit kako vi kažete, ali one su slika onog vremena, sad moramo ući u novo vreme. Ja sam čovek koji se studiozono bavi muzikom i smatram da je ono što radim pošteno i to svakodnevno dolazi do izražaja - priča pevač.

- Nije da sam retko u javnosti, ali ne volim da se pojavljujem i guram kada nemam razloga za to.

Pevač je otkrio i gde trenutno živi, s obzirom da je poznato da ga ne drži mesto.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Nedeljko Bajić Baja

 

- Živim u Beogradu, ali me često ima i u Beču, ali naravno i u mom rodnom gradu Šipovo. Kod mene je sve kako treba, sve postižem. U suštini sve je stvar dobre organizacije i karaktera čoveka. Ja sam odgovoran, tačan, za sada nemam nikakvih problema - istakao je on, pa otkriva i da li bi volelo da njegova deca krenu njegovim stopama.

- Pa, to ne zavisi od mene. Moje želje su da budu zdravi i stabilni ljudi, a čime će se baviti - to zavisi od njih. Ako budu rešili da budu pevači, neka budu, samo neka budu ono što jesu. Pokazaće vreme, kao što je pokazalo i za mene, vreme uvek pokaže šta smo i ko smo - zaključuje Baja.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Nedeljko Bajić Baja biografija

 

Folker Nedeljko Bajić Baja svoju porodicu retko eksponira, a u medijima su odjeknule informacije da se od manekenke Ivane sa kojom ima dvoje dece razveo u tajnosti. Naime, 2013. godine u javnost su isplivale informacije da je Baja u srećnoj vezi sa Ivanom koju je upoznao na snimanju spota za pesmu "Mokra do kože".

Ono što je poznato u javnosti, jeste da se Baja venčao sa 19 godina mlađom devojkom, sa kojom je dobio naslednike Marka i Milicu. Oni su živeli u srećnoj zajednicni, sve do pre četiri godine, kada su poečel nevolje koje su okončane razlazom. 

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Nedeljko Bajić Baja pesme

 

- Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu - Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao - poručio je pevač svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading