Piperski zadovoljan medaljama, najavljuje nove uspehe!

Autor:

Sport

22.03.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Bokserske reprezentacija Srbije Milan Piperski sumiramo utiske sa Evropskog Prvenstva u Poreču. Srbija je osvojila tri medalje, jednu u ženskoj i dve u muškoj konkurenciji.

Piperski zadovoljan medaljama, najavljuje nove uspehe!

Foto: Printscreen

Za boksere Srbija nema stajanja i već od 29. marta do drugog aprila na redu je međunarodni turnir "Beogradski pobednik memorijal Branko Pešić".

Utisci selektora Milana Piperskog:

- Svakako možemo biti zadovoljni. Osvojene su tri medalje, tri bronzane medalje. Ponovo postajemo respektabilni kada je boks u pitanju. Momci i devojke su se hrabro borili, davali su svoj maksimum u ovom takmičenju. Ovome je prethodio pregoran rad, tako da smo veoma zadovoljni i u budućnosti ćemo osvajati još sjajnije medalje.

Ovoga puta junaci Evropskog prvenstva su bili:

- Junaci su svakako bili osvajači medalje. Svakako bih pohvalio i čestitao momcima koji nisu osvojili medalju, a dostojno su reprezentovali našu državu. Junaci su svakako Almir Memić, Omer Ametović i Aleksandar Rapajić koji su osvojili bronzanu medalju. 

Sve ovo je uvertira za "Beogradskog pobednika" koji će biti izuzetno zanimljiv:

- Jeste. Uskoro već sledi "Beogradski pobednik", veoma jak i značajan međunarodni turnir u našoj državi. Konkurencija će biti izuzetno jaka, a posle toga glavni cilj nam je prvenstvo Evrope za seniore koje će biti krajem maja koje se održava u Jermeniji. Očekujem da ćemo otići u najboljem sastavu i ostvariti željeni rezultat koji očekujemo jako dugo.

Za kraj, srpski boks definitivno ide uzlaznom putanjom:

- Rezultati su potvrda da se dešava mnogo toga pozitivnog kada je boks u pitanju. Dosta vremena smo čekali na sve ovo i nadam se da ukoliko budemo nastavili sa ovako dobro organizovanim radom i uslovima koje imamo da ćemo napraviti još bolji i veći rezultat - zaključio je selektor Piperski.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading