Najnoviji MERCEDES kada je tužna! Branka Sovrlić PRIZNALA da je suprug oraspoloži samo SKUPIM POKLONIMA!

Autor:

Zabava

23.03.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Sovrlić otkrila je da dobija skupocene poklone kada je tužna.

Najnoviji MERCEDES kada je tužna! Branka Sovrlić PRIZNALA da je suprug oraspoloži samo SKUPIM POKLONIMA!

Foto: printscreen/pink.rs

Popularna pevačica Branka Sovrlić, godinama unazad se ne bavi muzikom, već uživa u stečenom bogatstvu sa svojim suprugom, a kako kaže kada je neraspoložena njen partner je iznenadi nekim skupocenim poklonom, a prošle godine je dobila najnoviji mercedes.

- Našli smo se, od početka karijere smo zajedno, ja sam njegova beba. Kada me iznenadi, onda bude dobro, prošle godine mi je kupio mercedes. Takav je da mi kaže: "Kod tebe su pare, uzmi šta hoćeš". On je prvi koji primeti da sam tužna - ističe Branka koja je nedavno dobila i priznanje za istaknutog estradnog umetnika, za koje ne krije da je veoma ponosa.

Republika

Foto: printscreen/pink.rs

Branka Sovrlić o suprugu

- Dobila sam taj status još davne 1990 i neke godine, ali mi je drago što sam ponovo izabrana za ovo priznanje. Ovo je samo potvrda svega onog što sam radila ovih godina, a nadam se da će naredna nagrada biti i ona za životno delo. Ja sam na sceni 37 godina, mislim da sam ostavila dosta pesama iza sebe, bezbroj dobrotvornih koncerata i time se najviše ponosim, medaljama koje sam dobila za dobrotvorne koncerte. Uvek kad sam mogla bar malo nekom da pomognem, učinila sam to, na neki moj svojstven način - kaže Branka.

Republika

Foto: printscreen/pink.rs

Branka Sovrlić o dobrom izgledu

Kako za svojih 65 godina izgleda odlično, otkriva šta je tajna njenog izgleda.

- Estetske korekcije kao što vidite, nemam ništa sebi. Za to su bili zaduženi moji mama i tata, oni su jako dobro izgledali. Moj tata je sa Kosova, bio je krupan, onako stasit momak... Geni su čudo! Nisam nigde došla da mi ne dodeljuju komplimente, iznenade se ljudi kada me vide, kažu da sam mnogo lepša uživa, odnosno kako oni kažu "u prirodi", pa se moj suprug našali: "Onda ćemo je slati u prirodu." Mislim da je najvažnije to što je duševno što licu daje lepotu, mislim da nikada nikome nisam ništa nažao učinila, ako nisam pomogla, nisam ni odmogla, imala sam sreće od detinjstva da imam fin život da sam uvek mogla bar nešto pomoći. Srećna sam sa onim što imam i što radim ono što volim, nije važno samo imati, treba i umeti. Tužna sam zbog rata, korone - zaključuje Branka za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading