Ceo život tvrdi da je druge kopiraju, a ona večiti PLAGIJAT: Karleuši inspiracija u karijeri bila naša PEVAČICA, izgledaju identično, a nećete verovati o kome se radi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.03.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno koga Jelena Karleuša kopira, preslikane.

Ceo život tvrdi da je druge kopiraju, a ona večiti PLAGIJAT: Karleuši inspiracija u karijeri bila naša PEVAČICA, izgledaju identično, a nećete verovati o kome se radi! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Samoprozvana diva Jelena Karleuša, neprestano proziva poznate ličnosti, kako domaće tako i strane da je kopiraju. Toliko je ubeđena da je upravo ona ta koja uvodi modne trendove, da neretko u negativnom kontekstu komentariše pre svega svoje mlađe koleginice i objavljuje njihove fotografije, aludirajući na iste skupe krpice, frizure, poze za fotografisanje...

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša tvrdi da je drugi kopiraju

Ubeđena da je jedinstvena i neprikosnovena, a istina je potpuno drugačija. Pre svega, gazi petu deceniju, a glavni posao joj je da se skida i tako naga fotografiše, krajnje neukusno i neprikladno pre svega njenim godinama, a potom i činjenici da ima dve maloletne ćerke, kao i da je mlađa populacija prati, te se postavlja pitanje: ''Kakav to primer daje moralna i principijelna Jelena Karleuša?''

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša gola

No, ono što je sada bitno jesto to da je Karleuša konačno raskrinkana i da su se na društvenim mrežama pojavile fotografije koje pokazuju i dokazuju koga to Jelena kopira. Ni manje ni više nego Jasnu Milenković Jami.

 

 

Pre mnogo godina, pevačice su se koškale preko medija, upravo zbog tog kopiranja, koje je Jelena oduvek demantovala, a sada su dokazi tu, crno na belo. Jelenina frizura, šminka, stajlinzi, pokreti na sceni... apsolutno sve je iskopirano od čuvene pevačice Jami. Nesumnjivo je da će ovi dokazi razbesneti Karleušu, kao i sve što je dovede do ludila što dokazuje da nije u pravu, ali činjenice su činjenice, a istina uvek ispliva na videlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading