Jelena Krunić u rijalitiju JAHALA dečka pred punom sobom: Imam ISKUSTVA, ja se toga NE STIDIM!

Autor:

Zabava

09.03.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić je imala intimne odnose pred punom sobom.

Jelena Krunić u rijalitiju JAHALA dečka pred punom sobom: Imam ISKUSTVA, ja se toga NE STIDIM!

Foto: RTV Pink

Bivša zadrugarka Jelena Krunić je tokom svog učešća u rijalitiju izazvala mnoge rekacije jer je nikada nije bilo briga šta drugi misle o njoj, pa je tako sve radila bez ustručavanja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jelena Krunić, bivša zadrugarka

Jelena se u jednoj emisiji dotakla jedne situacije iz rijalitija, kada je na oči svih ukućana imala intimne odnose, a kako kaže, nije je blam.

Republika

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Jelena Krunić, bivša zadrugarka

- Ja sam iskreno imala iskustava u rijalitiju. Ja inače ne pijem alkohol. U jednom formatu došlo je do trenutka kada sam popila pivo, a inače ne podnosim pivo. Ja ta dva piva koja sam popila je bilo kao da sam popila litar rakije - priča Jelena i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Jelena Krunić, bivša zadrugarka

- Imala sam situaciju sa jednim pevačem koji će sada postati poznat, a inače ima poznatog oca glumca. To je bilo oko tri ujutru, soba je bila puna, a nas je bilo 50 u sobi. Ja sam tu lagano rodeo druže i onda je bilo samo prekrivač. Ja se toga ne stidim, morate da prevaziđete tu barijeru. Ako postoji strast između vas svakako bi se desilo. Osim toga čoveku je potreban s*ks da bi došao malo sebi - rekla je Jelena, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading