BRUTALNO TUKLI DEČAKA, DRUGA DECA SE UTRKIVALA DA SNIME HAOS: Jezivo nasilje u školi u Obrenovcu, SRBIJA ZGROŽENA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.03.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tehničkoj školi u Obrenovcu u sredu je došlo do vršnjačkog nasilja nad jednim dečakom.

BRUTALNO TUKLI DEČAKA, DRUGA DECA SE UTRKIVALA DA SNIME HAOS: Jezivo nasilje u školi u Obrenovcu, SRBIJA ZGROŽENA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/ Facebook/Sanela Jevtić

Na društvenim mrežama širi se snimak vršnjačkog nasilja na kome se vidi kako jedan od učenika škole udara drugog koji nakon udarca pada i počinje da se trese. 

- Bilo je tuče. Dečak ima zdravstvenih problema, a udarac koji je zadobio doveo je do komplikacija. Momci koji su učestvovali u tuči su procesuirani, policija je izašla na lice mesta - rekao je izvor koji je obavešten o događaju. Takođe, napominje se i da uzrok tuče još uvek nije poznat.

 

 

Direktorka škole nije želela da daje izjave o slučaju, ali su zaposleni istakli da je škola postupila po zakonu.

- Sve je urađeno po zakonu i kako treba. Direktorka se neće izjašnjavati povodom ovog slučaja. Već je dala izjavu MUP-u i Ministarstvu prosvete - rekli su oni.

Dodatnu težinu slučaju dodaje i to što se na snimku vidi i čuje grupa okupljenih "drugara" i "drugarica" koji sve snimaju, smeju se, a u pozadini se čuje i ženski glas koji dobacuje:" Pomerite se, ne vidim ništa od vas".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

09.03.2022 20:54

Napadać poznaje borilačke veštine. Zar je naučio borilačke veštine da bi tukao druge osobe? Nekada se to vrlo strogo kažnjavalo.