OBESIO SE POZNATI PEVAČ, pronašao ga brat MRTVOG: Užasna TRAGEDIJA koja je zavila porodicu u crno, cela Srbija ZANEMELA OD TUGE! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati folk pevač, Dragiša Mitić Gile, obesio se pre skoro dve godine u mestu Knićanin nadomak Titela.

OBESIO SE POZNATI PEVAČ, pronašao ga brat MRTVOG: Užasna TRAGEDIJA koja je zavila porodicu u crno, cela Srbija  ZANEMELA OD TUGE! (FOTO)

Foto: Republika

Pre skoro dve godine Srbija je izgubila pevača na tragičan način, Dragiša Mitić Gile se obesio u kući.

Gile je navodno digao ruku na sebe zbog dugova, a za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Njega je obešenog, u staroj i napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat, kaže izvor:

- Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi - rekao je tada jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo, a onda nastavio:

Republika

Foto: youtube printscreen

Dragiša Mitič Gile

 

- Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima- rekao je i dodao:

- Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga - ispričao je izvor blizak ovoj porodici. Kako je rekao, supruga nesrećnog pevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog pandemije, tako je i ona ostala bez sredstava za život. Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, navodno se zadužio kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit - zaključio je tada izvor "Alo"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sto juznije to tuznije

09.03.2022 11:26

Imam jednog takvog u familiji, koji se zaduzuje kod zelenasa, a onda kuknjava "jao bato, daj, ubice me cigani." Jedanput sam mu vratio taj dug (6.000 EUR) i rekao mu "sledeci put me ne zovi, neka te ubiju."

Harry

09.03.2022 11:38

A da radi i radom zaradi novac koji mu je bio potreban, to nije bila opcija? da zapne i da radi ne dao bog... hoce covek samo pevanjem da zaradjuje novac.