ZBOG NJE GORE DRUŠTVENE MREŽE: Gledala je Novaka i potrošila sve kondome! (FOTO)

Autor:

Sport

09.03.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne vesti stižu nam iz Paragvaja.

ZBOG NJE GORE DRUŠTVENE MREŽE: Gledala je Novaka i potrošila sve kondome! (FOTO)

Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi

Novak Đoković

Prelepa paragvajska atletičarka, Lerin Franko, učesnica Olimpijskih igara u Pekingu i Londonu, srpskoj javnosti je postala poznata kao veliki fan Novaka Đokovića čije je mečeve pratila tokom pomenutih Olimpijskih igara.

Nekoliko godina nakon održanih svetskih smotri sportista sveta, Lerin Franko je otkrila i mnoge škakljive detalje iz Olimpijskog sela:

– Svašta sam videla, doživela. Moje cimerke su jedva čekale da završe takmičenje pa da potroše sve kondome što su ih dobile. Niko od njih nije razmišljao o rezultatima. Kako sam ja bila u vezi s dečkom iz reprezentacije, ni meni nije ostao nijedan kondom – rekla je lepa atletičarka.

Treba pomenuti i da je Lerin 2006. godine bila i prva pratilja na izboru za mis Paragvaja, a nakon završetka aktivne sportske karijere posvetila se sportskom novinarstvu na jednoj lokalnoj televiziji.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan

09.03.2022 14:22

Lepa fioka 😂