Šašićeva ćerka PROMENILA PREZIME: Pevač ODLEPIO, otkrio zašto je Sofija donela ŠOK ODLUKU, pa poručio - Bolje da se ne sretnemo! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2022

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić prokomentarisao je zbog čega je njegova ćerka Sofija promenila prezime.

Šašićeva ćerka PROMENILA PREZIME: Pevač ODLEPIO, otkrio zašto je Sofija donela ŠOK ODLUKU, pa poručio - Bolje da se ne sretnemo! (FOTO)

Foto: ST/Vlada Lukić

Ćerka Željka Šašića, Sofija, promenila je prezime, tim povodom se svojevremeno oglasio i njen otac, koji nije krio kako se oseća tim povodom. Na Instagram profilu Sofija je pored imena stavila dodak Vu, što je mnoge asociralo na prezime Vuksanović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofija Sasic (@sofiijavu_)

 

- Ne pridajem značaj društvenim mrežama. Mislim da Sofija nije bila svesna koliko su novinari to pompezno objavili. To je bila šala. Prezime se tek tako ne menja. Moraće da se uda, a možda to prezime bude značajno, pa poželi da doda crticu - rekao je Šašić, otkrivši potpom i u kakvim je odnosima sa svojim kolegom Acom, sa kojim ga mediji godinama dovode u sukob.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofija Sasic (@sofiijavu_)

 

- Bolje da se izbegnemo. Mi smo se čuli i razgovarali o svemu i svačemu kada su svi mislili da smo u svađi. Nama se razilaze putevi, dva smo sveta različita - otkrio je Željko. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Danilo

08.03.2022 08:04

Glupo je menjati prezime. Još iz osvete. Kome? Sebi.

Odgovori 12 3
Bahati kavgadzija

08.03.2022 10:31

Smrkadjija ACA ,,BRASNJAR"