"KUNEMO TI SE SVEVIŠNJIM..."! Zukorlićeva druga žena četiri meseca po njegovoj smti poslala čudnu poruku! Nije prvi put!

Autor:

Vesti

07.03.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elma Elfić Zukorlić zaintrigirala je pratioce na Instagramu objavom koju je postavila na svom nalogu.

"KUNEMO TI SE SVEVIŠNJIM..."! Zukorlićeva druga žena četiri meseca po njegovoj smti poslala čudnu poruku! Nije prvi put!

Foto: youtube.com/Univerzitet u Novom Pazaru

Elma Elfić Zukorlić, udovica Muamera Zukorlića, zaintrigirala je svoje pratioce na Instagramu objavom koju je postavila na svom nalogu.

Ona je naime prenela na svom Instagram storiju fotografiju i poruku koju je objavila Mina Zukorlić.

- Babo, kunemo ti se svevišnjim Alahom da ćemo kroz život, ne čestim fotografijama, ne rečima, već delima pokazati da smo dostojni tebe. Mina - stoji u objavi.

Inače, juče je bilo tačno četiri meseca od smrti Muamera Zukorlića.

Podsetimo, sin Muamera Zukorlića i njegov naslednik na čelu Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić nije na listu za parlamentarne izbore, koja nosi naziv "Muftijin amanet", stavio i svoju maćehu Elmu Zukorlić koja je, inače, veoma politički aktivna.

Ona je i tada imala zanimljivu objavu na društvenim mrežama gde je sebe uporedila sa Hurem, jedom od žena turskog sultana Sulejmana.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading