Cakana IZBEZUMLJENA, ćerka joj u RUSIJI! Pevačica u STRAHU zbog RATA u Ukrajini, uspela da POBEGNE iz Moskve, mezimica joj tamo JOŠ UVEK!

Autor:

Zabava

08.03.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Dragice Radosavljević Cakane u Rusiji, pevačica izbezumljena od straha.

Cakana IZBEZUMLJENA, ćerka joj u RUSIJI! Pevačica u STRAHU zbog RATA u Ukrajini, uspela da POBEGNE iz Moskve, mezimica joj tamo JOŠ UVEK!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Dragica Radosavljević Cakana

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana ima ćerku Mariju iz prvog braka koja godinama unazad živi sa suprugom i decom u Moskvi, a kako je stanje između Rusije i Ukrajine alarmantno, Cakana ne krije da je zabrinuta za ćerku, te otkriva da je i sama imala sreću da se vrati iz Rusije dva dana pred početak invazije.

Republika

Foto: printscreen

Cakanina ćerka živi u Moskvi

- Pa ja sam došla pre nedelju i po dana, stanje je bilo normalno. Dva dana pred invaziju, ja sam došla, vratila sam se izbezumljena i rekla sam ćerki odmah dolazi ovde. Ćerka je došla, ali se vraća danas nazad za Moskvu. Ona i njen suprug su dosta menjali lokacije zbog posla, živeli su i u Bukureštu, sad da li će biti prebačeni poslovno na neku drugu lokaciju, sve je neizvesno. Unuci su ovde kod nas u Beogradu. Najradije bih da su kod mene ovde, nadam se da će se ovo završiti brzo - ispričala je Cakana gostujući u emisiji "Puls Srbije".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading