Ispovest Miroslava Ilića koja je sve ŠOKIRALA! Kupio sam GROBNO MESTO za mene i Gocu, pa priznao: ARKAN ME JE ŠUTNUO I UPOZORIO NA PONAŠANJE!

Autor:

Zabava

02.03.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić u svojoj velikoj ispovesti otkrio je detalje iz privatnog života.

Ispovest Miroslava Ilića koja je sve ŠOKIRALA! Kupio sam GROBNO MESTO za mene i Gocu, pa priznao: ARKAN ME JE ŠUTNUO I UPOZORIO NA PONAŠANJE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Legendarni pevač Miroslav Ilić u svojoj ispovesti je otkrio detalje prošlosti, sve o svojoj porodici, početku karijere, kao i o danima kada je mislio da izlaza nema.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miroslav Ilić o Mrčajevcima

Kako nikada nije zaboravio rodno mesto i Mrčajevce, pevač priznaje da je tu odlučio i da mu bude večni počinak, pa je tako za sebe i svoju suprugu izabrao grobno mesto.

- Ja sam već izabrao grobno mesto za mene i moju Gordanu. Morao sam da rezervišem mesto na našem mesnom groblju. Postavili smo dve betonske ograde, koje nas čekaju kad dođe vreme za to. Nisam izabrao spomenik i nadam se da još ne treba da razmišljam o tome - kaže Miroslav i dodaje da se uvek podrazumevalo da će mu tu biti večna kuća:

Republika

Foto: Instagram.com

Miroslav Ilić zakupio grobno mesto

- Naravno da će biti u Mrčajevcima, pa gde drugo? Moj prijatelj Žika iz Pariza me je odveo u grad Kolombe na severoistoku Francuske, gde je sahranjen čuveni general Šarl de Gol. Posetio sam njegovu večnu kuću i oduševio se kada sam video da se De Golov spomenik ne razlikuje od bilo kog drugog na tom malom groblju. I ja sam poželeo nešto slično da napravim za sebe... Ako sam zaslužio, neko će jednog dana navratiti i na moj grob. Ako nisam, neće...

Arkan me je šutnuo 

Miroslav Ilić se prisetio i incidenta koji je imao sa Željkom Ražnatovićem Arkanom u nekada čuvenom noćnom klubu "Duga".

Republika

Foto: AP Archive/printskrin

Arkan opomenuo Miroslava Ilića

- U to vreme sam umeo malo da se raspištoljim i neprimereno ponašam. Arkan me je ispod stola šutnuo u cevanicu, a ja nisam znao ni ko je on, pa sam ga upozorio da se smiri. Tada mi je rekao: "Ti nisi normalan čovek, pod hitno da se maneš alkohola! Svakog drugog bih ubio da mi se tako obrati..." - priseća se pevač.

Ilića za Mrčajevce vezuju mnoge stvari, od detinjstvam roditelja, prve ljubavi, ali početak karijere i zemljak Obren Pjevović, pokojni tekstopisac i kompozirot koji je Miroslavu napisao velike hitove.

- Srce mi je zaigralo od sreće kada sam nedavno video da je moj muzički otac Obren dobio ulicu u Mrčajevcima. Ja vama ne umem rečima da opišem te emocije kada dođem u svoje rodno selo. Voleo bih da se tamo preselim kada odem u penziju, da čuvam dvadesetak ovaca, šetam po voćnjaku i obrađujem nešto malo zemlje - priča pevač , koji svaki slobodan trenutak provodi u Mrčajevcima:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miroslav Ilić o životu u Mrčajevcima

- Kad god uhvatim neku krivinu, odlazim tamo. Živim u Beogradu i volim taj grad, ali mi se duša razgali samo kada sam u Mrčajevcima, to je nešto neobjašnjivo. Tada pomislim u sebi: "Ma, kakav Beograd, ovo ovde je raj." kaže Miroslav koji je do svoje 37. godine živeo u Mrčajevcima jer nije mogao da se odvoji od svog raja, te dodaje i da su majka Milica i otac Života ti koji su mu usadili ljubav prema muzici:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miroslav Ilić o roditeljima

- Moj otac Žiko pevao je u seoskom horu koji u našem selu postoji duže od sto godina. Majka Milica je takođe pevala kao slavuj. Imala je divan glas i još bolji sluh. Uveče, kada se vrati sa njive, pevala mi je nešto poput uspavanke. Zbog nje i za njenu ljubav sam i počeo da se bavim muzikom, da živim za pesmu, a kasnije i od pesme - zaključuje Miroslav Ilić za Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zoran

02.03.2022 08:31

Kaze, kad odem u penziju. A kad on to namerava da ode u penziju ? Kad napuni 90 ? Kakav licemer

Odgovori 10 0
Vera

02.03.2022 12:44

Priznaj sina!

duška68

11.08.2022 12:56

Zašto ćerki nisi dao to prelepo ime - Milica, po majci svojoj? Zato, što Goca nije htela.